Ana sayfa Güncel Haberler Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz iki cesur yürek

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz iki cesur yürek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de 10 Eylül’de Yarım Kalan Aşklar dizisinin etkileyici hikayesi başlıyor… Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz başrolde yer alıyor… iki ünlü ismin uyumu çok merak ediliyordu. Tanıtımlardan yansıyan başarılı bir uyum ve enerji yakaladıkları görülüyor. Dizinin farklı konusunda heyecanın artmasının bir başka nedeni.

Hello Dergisi’nin Eylül sayısının kapağında da iki ünlü isim bulunuyor. “Yarım Kalan Aşklar dizisinde buluşan iki cesur oyuncu” başlığı ile sunulan Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, özel açıklamalarıyla da dikkat çekecek. Her iki oyuncu da instagram hesaplarından derginin kapağını paylaştı.

Hello dergisinde ikili şu sözlerle ifade edildi: “Eğlenceli, ‘cool’, özgün ve sevecen iki özgür ruh Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz. BluTV’de yayınlanacak olan ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisinde daha önce örneğine rastlanmayan bir senaryo ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Yeni projelerinden karantina sürecine, oyunculuktan aşka uzanan sohbetimizde bu iki yetenekli isme bir kez daha hayran kalacaksınız. Yarın yeni sayımızda!”

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz iki cesur yürek 7

Peki Yarım Kalan Aşklar nasıl bir dizi? Bazı hikayeler bittiğinde başlar.

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulur: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulur. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

Başrollerinde yer alan Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin rol aldığı dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Umur Turagay otururken, senaristliğini Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur üstleniyor