Ana sayfa Güncel Haberler Pelin Akil ve Anıl Altan’ın 4. yıl kutlaması çok özel oldu!

Pelin Akil ve Anıl Altan’ın 4. yıl kutlaması çok özel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, aşklarını tam 4 yıl önce arkadaşlarının da destek verdiği, çok konuşulan bir düğün töreni ile taçlandırmıştı. Evliliklerinde mutluluk saçan ikili, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da hem iyi bir aile hem de iyi bir ebeveyn olduklarının mesajını veriyor. Çiftin 4. yıl kutlamaları da çok özel oldu.

Pelin Akil ve Anıl Altan, evliliklerinin 4. yılıyla ilgili ayrı ayrı paylaşımlar yaptılar. Pelin Akil, eşine olan sevgisini kelimelere döktü ve düğünden bir fotoğrafıyla birlikte yayınladı. Pelin Akil, şöyle diyor: “4. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım sevgilim. Daha nice sağlıklı, mutlu,durup dururken gelip bana sarıldığın, öptüğün, uyandığımda bana bakarken bulduğum,kocaman kahkahalar attığımız, görmediğimiz yerleri gördüğümüz senelere… Tüm güzel duygularımın kahramanısın, iyi ki sen… Seni çok seviyorum.”

Pelin Akil ve Anıl Altan'ın 4. yıl kutlaması çok özel oldu! 7

Anıl Altan da eşi ile ilgili duygularını ifade eden bir mesaj yayınladı.Ayrıca birlikte kutladıkları hoş bir videoda geldi…

Anıl Altan, “Bu 4 senemizin her saniyesi için şükürler olsun ve sana çok çok teşekkür ederim güzel karım.Seninle ve güzel kızlarımla yaşayacağımız günlerimizi daha nice senelerimizi merakla ve heyecanla bekliyorum…Seni çok seviyorum Pelin Akil” diye not yazdı.

İşte Anıl Altan ile Pelin Akil’in 4. evlilik yıldönümü kutlamalarındaki özel anları…