Ana sayfa Güncel Haberler Fahriye Evcen anneliği anlattı, tavsiye verdi!

Fahriye Evcen anneliği anlattı, tavsiye verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, hayranlarının kendisine sorduğu sorulara kısa bir video ile yanıt verdi.Cilt bakımından bahseden oyuncu, ayrıca oğlu Karan’ın bakımı ve annelik duyguları konusunda da gelen sorulara yanıt verdi. Keyifli ve mutlu olduğu imajını da veren Fahriye Evcen, hayranlarına bazı tavsiyelerde bulundu.

Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu, koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen projeleri de şimdilik değerlendirmek istemiyor. Oyuncu hem kendisinin hem de oğlunun sağlığını düşünerek bir süre daha projelerde yer almayacak. Fahriye Evcen hayranları ise anneliğin nasıl geçtiğini merak ediyor. Oyuncu bu konudaki sorulara yanıt verdi.

Fahriye Evcen, annelik konusunda şunları söyledi: “Yorucu tabii ki ama bu çok tatlı bir yorgunluk. Anneliğin inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyebilirim. Bütün yorgunlukları, her şeyi unutturacak kadar güzel. Bu koşuşturma içinde, her kadın için geçerli, kendimize biraz zaman ayırmak, kendimize bakmak bize iyi hissettirecek şeyler. Dolayısı ile ben de aralarda vakit buldukça bakım rutinlerini uyguluyorum.”

Cilt bakım rutininin kendisi için olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Fahriye Evcen, kadınların 20’li yaşlardan itibaren bu konuya önem vermesi gerektiğini anlattı. Erken yaşta cildi doğru ürünlerle beslemek gerektiğini belirten Fahriye Evcen, kendi rutinlerinden de bahsetti.

Bol su içen, sağlıklı beslenmeye dikkat eden oyuncu düzenli olarak da spor yaptığını söyledi.