Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz uyumu ne kadar da başarılı oldu!

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz uyumu ne kadar da başarılı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV ekranında 10 Eylül’de başlayacak olan Yarım Kalan Aşklar isimli dizinin fragmanları yayınlandıkça detaylar daha çok ortaya çıkıyor. Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’i başrolde buluşturan dizi heyecan ve merakla bekleniyor.

Çukur dizisindeki Sena karakterini ilk canlandırdığı haftalarda sıkça eleştirilen Dilan Çiçek Deniz, daha sonra kendisini iyice geliştirmişti. Oyuncunun, bu gelişim süreci sonunda takdir edildiği ve Çukur’dan ayrıldıktan sonra da gözü yaşlı bir izleyici grubunu geride bıraktığını da hatırlatmak şart.

Çukur dizisinden sonra bir süre dinlenen ve yeni projeleri inceleyen oyuncu, üst üste yapımlarda rol alarak kendisini daha da geliştirdi. Yarın Tek Bilet isimli filmde Metin Akdülger ile başrolde buluşan Dilan Çiçek Deniz, Blu TV için de Yarım Kalan Aşklar dizisinde rol aldı.

Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in uyumu ve enerjisi de izleyicilere geçmeye başladı. Yayınlanan fragmanlara yapılan yorumlarda ortak nokta iki başrol isminin birbirleri ile uyumlu görünmesi oldu. Bir izleyici, “Burak ve Dilan’ın arasındaki uyuma bayıldım. Ayrıca Dilan oyunculuğunu çok geliştirmiş. Kısacık fragmanda duyguyu çok iyi geçirdi” yorumunda bulundu.

Burak Deniz ise zaten beklenen yüksek performansı ile Bizim Hikaye’den sonra önemli bir adım daha attı. Yarım Kalan Aşklar dizisindeki rolünü adeta yaşadığını fragmanlara bile yansıtan Burak Deniz, 2020-2021 sezonunda ise Maraşlı isimli dizide Alina Boz ile partner olacak.