Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisinde Nazmet geçmişin hatalarını telafi edebilecek mi?

Tövbeler Olsun dizisinde Nazmet geçmişin hatalarını telafi edebilecek mi?

tarafından ker_def

Tövbeler Olsun dizisinin 3. yeni bölümünde Namzet helallik istiyor… 23 Ağustos Pazar günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan dizisinin her geçen hafta izleyici kitlesi oturuyor. Bazı eleştiriler olsa da, önemli bir kadro kurulmasına rağmen beklentiler tam olarak karşılanmasa da Tövbeler Olsun dizisi farklı bir izleyici kitlesine hitap etmeyi sürdürüyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Güven kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun paylaştığı aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun” üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor… 23 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Tövbeler Olsun”un üçüncü bölümünde neler olacak?

“Tövbeler Olsun” dizisinin üçüncü bölümünde; kızı Nazmiye’nin yardımıyla, Gül’den helallik alıp huzura kavuşan Namzet; kalbini kırdığı insanların gönlünü almaya devam etme yolunda kararlı adımlarla ilerlemektedir. Namzet bu kez gelini Cemre’nin babası Remzi’den helallik isteyecek,
geçmişteki hatasını telafi etmek için çabalayacaktır.

Diğer tarafta ise Latife ve Cemre’nin şirketi ele geçirmesinden korktukları Nazmiye ile ilgili
yepyeni planları vardır… Bu sırada Aylin’le Buğra arasında yaşanan beklenmedik gelişmeyle
ilişkileri büyük bir sınavdan daha geçecektir.

Nazmet’i atlatıp Fuat Bey ile görüşmeye çalışan Osman’ın çabaları sonuç verecek mi? Latife ve Cemre’nin Nazmiye ile ilgili gizli planları ne? Namzet Horanta dünürü Remzi’nin kalbini yeniden kazanabilecek mi?

Tüm bu soruların cevabı  23 Ağustos Pazar saat 20.00’de  TRT 1’de…