Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz’deki şansa bak! Bir acayip dizi meselesi!

Burak Deniz’deki şansa bak! Bir acayip dizi meselesi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Burak Deniz, geçtiğimiz sezon Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı.

Yaz döneminde Burak Deniz’in ismi, Show TV’nin yeni bir dizisiyle anılmaya başlamıştı. Ünlü oyuncunun hayranları, yeni sezonda ara vermeden Burak Deniz’i izleyecekleri için hayli heyecanlıydı

Hatta Patron isimli dizide Burak Deniz’in, Çukur dizisinden ayrılan Dilan Çiçek Deniz ile bir araya geleceklerini öğrenen hayranları resmen havalara uçmuştu!

Zira sosyal medyada Burak Deniz’in mutlaka yeni dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile partner olması gerektiğini söyleyen iki oyuncunun hayranlarının istediği olmuştu.

Burak Deniz'deki şansa bak! Bir acayip dizi meselesi! 7

Bu haber sevinçle karşılanırken, dizi de heyecanla beklenmekteydi.

Ancak yapımcı ve kanal arasında bütçe konusunda anlaşma sağlanamayınca kısa bir süre önce projenin rafa kaldırıldığı haberleri çıktı.

Böylece Burak Deniz’in yeni sezondaki heyecanla beklenen işi de suya düştü!

Ancak yaşanan son gelişme, durumun değiştiğinin habercisi.

Proje için yapımcı değişikliği yaşandığı şeklinde gelen haberler, Burak Deniz’in hayranlarını yeniden umutlandırdı. İlginç gelişmelerin yaşandığı süreç sonunda nereye bağlanır bilinmez ama ünlü oyuncunun yeni yapımcının da markajında olduğu şeklinde bilgiler gelmekte.

Show TV’nin projeyi O3 Medya ile yapacağı bilgisi kulislere düştü.

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından şöyle duyurdu:

Bakalım Burak Deniz, bir durup, bir başlayan bu dizi projesine yeniden ‘Evet’ diyecek mi? Tabii onun kararıyla birlikte Dilan Çiçek Deniz ile ilgili yeni bir merak da başlayacak!

İki oyuncunun hayranları, bakalım onları aynı projede görme imkanına kavuşacaklar mı? Gelişmeler olduğunda biz de sizlerle paylaşacağız…