Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in film setinden Berrak Tüzünataç ile yaptığı paylaşımlar olay oldu!..

Burak Deniz’in film setinden Berrak Tüzünataç ile yaptığı paylaşımlar olay oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok beğenilen iki oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Gidenler filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Daha önce Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde birlikte oynayan ve partner olarak başarılarını kanıtlayan ikilinin yeni filmi merakla bekleniyor.

Filmde bir süredir ekranlardan uzakta olan Berrak Tüzünataç’da rol alıyor. Güzel oyuncu, Gidenler filmi için sete girdi. Burak Deniz ve Berrak Tüzünataç’ın setten yaptıkları paylaşımlar hayranlarını heyecanlandırdı.

Burak Deniz'in film setinden Berrak Tüzünataç ile yaptığı paylaşımlar olay oldu!.. 9

Filmin konusuyla ilgili çok bilgi yok, filmle ilgili zaman zaman rol alan oyuncular sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyorlar. Geçtiğimiz günlerde filmde rol alan Şükran Ovalı sahnelerinin çekiminin bittiğini söyleyerek film ekibine teşekkür etmişti.

Burak Deniz ve Berrak Tüzünataç’ın paylaşımları da film ile ilgili merakı artırdı. Berrak Tüzünataç’ın saçlarının uzun ve örgülü oluşu dikkat çekti.

Burak Deniz'in film setinden Berrak Tüzünataç ile yaptığı paylaşımlar olay oldu!.. 10

Burak Deniz filmde ‘Semih’ adlı bir karakteri canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde karakterini sosyal medyada görücüye çıkaran oyuncudan sonra partneri Dilan Çiçek Deniz de instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, filmde canlandıracağı ‘Defne’ karakterinin fotoğrafını yayınlamıştı.

Filmin tüm karakterleri ilgi çekici. Ünlü oyuncularının paylaşımları hayranlarının heyecan dozunu iyice artırdı. OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Gidenler’de bir aşk hikayesi anlatılacak. Netflix’de yayınlanacak film izleyiciye çok romantik bir hikayeyi aktaracak.

Burak Deniz'in film setinden Berrak Tüzünataç ile yaptığı paylaşımlar olay oldu!.. 11