Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman cephesinde ilginç gelişme! İtalya’daki dizisinin yayın tarihi ertelendi!

Can Yaman cephesinde ilginç gelişme! İtalya’daki dizisinin yayın tarihi ertelendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’ya yerleşmesinden bu yana kariyerinde büyük bir ivme yakalayan Can Yaman projeleri arka arkaya sıralıyor. Yakışıklı oyuncu çok yakında Disney Plus’a çekeceği dizi için Türkiye’ye gelecek. Ancak Can Yaman cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. İtalya’da çekilen Viola Come Il Mare dizisinin yayın tarihinin ertelendiği ortaya çıktı.

Disney Plus’la yaptığı anlaşma üzerine platforma çekeceği yeni dizi için yakında Türkiye’ye gelecek olan Can Yaman’ın İtalya’da rol aldığı Viola Come Il Mare dizisinin yayın tarihi bir hafta önce açıklanmıştı. Dizinin yayınlanacağı İtalyan TV kanalı Canale 5, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tanıtımı Can Yaman üzerinden yapmıştı. Paylaşımda dizinin nisan ayında yayınlanacağı duyurulmuştu.

Ancak Viola Come Il Mare isimli dizinin yayın tarihinin ertelendiği öğrenildi. Erteleme kararının sebebi ve yeni yayın tarihinin ne olacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla Can Yaman’ın İtalya’daki hayranları yakışıklı oyuncuyu seyretmek için biraz daha dişini sıkmak zorunda.

Can Yaman cephesinde ilginç gelişme! İtalya’daki dizisinin yayın tarihi ertelendi! 7

Can Yaman, bu dizide Francesco Demir isimli bir Türk polisi canlandırıyor. Eylül ayında sete çıkan dizinin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın bu dizisi ülkede büyük bir heyecan yaratmıştı.

Bu arada yakışıklı oyuncu memleketi Türkiye’ye gelmek için gün sayıyor. Zira çok yakında, Disney Plus için Türkiye’de çekeceği yeni dizisi için sete çıkacak. Can Yaman’ın çekimlerin süreceği dört ay boyunca Türkiye’de kalacağı belirtiliyor.

İddialara bakılırsa dizide yabancı başrol kadın oyuncunun dünyaca ünlü bir isim olması bekleniyor. Görüşmelerin sürdüğü belirtilmekte. Bu arada dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapacak. Senaryosunu da Kerem Deren yazıyor.