Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Deniz’in kirpiklerinden sonra, Maraşlı dizisindeki bakışları da gündem oldu!

Burak Deniz’in kirpiklerinden sonra, Maraşlı dizisindeki bakışları da gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin ilk 3 bölümü çok beğenildi. İzleyici adeta hikayeye kilitlendi ve her hafta da reytingini artıran yapım, kendisine iyi bir yer edinmeye başladı. Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizilerinin olduğu bu zorlu akşamda araya girmeyi başaran Maraşlı dizisinde, Burak Deniz performansı ile parmak ısırtıyor.

Celal Kün karakterini canlandıran ve Maraşlı lakabı ile bilinen karakter izleyiciler tarafından da çok beğenildi. Aslında Maraşlı’nın hikayesi koca bir yalan, yani altında çok farklı gelişmeler çıkacak. Maraşlı, aslında çok farklı bir şeyin peşinde ve ilerleyen bölümlerde bunun izlerini bulacaksınız. Mahur karakterine hayat veren Alina Boz da izleyicilerden geçer not aldı. Burak Deniz – Alina Boz ikilisinin başarılı uyumu da çok beğenildi ve yeni dizi çifti olarak favoriler arasına yerleştirildi.

Erkek egemen bir dizi görüntüsünü vermekte olan Maraşlı’da bazen sert sahneler de yer alıyor ve bu durum da zaman zaman eleştirilere konu oluyor. Burak Deniz ise önce kirpikleri ile şimdi ise bakışları ile konuşulmaya başlandı.

Burak Deniz'in kirpiklerinden sonra, Maraşlı dizisindeki bakışları da gündem oldu! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Burak Deniz’i öven mesajında bakışlarının da Kadir İnanır’ı andırdığını yazdı.

“Burak Deniz, bir nevi Kadir İnanır bakışları atıyor. Şahsen beğeniyorum kendilerini… Star ruhu mevcut” diye yazan Koloğlu, Alina Boz’u da boş geçmedi.

Sektörde Alina Boz’un yürümeye devam etmesi gereken isimlerden olduğunu belirten Koloğlu, dizinin iyi gittiğini de belirtti.