Ana sayfa Dizi Haberleri Tarihinin en kötü reytingini alan Masumlar Apartmanı’nı artık hiçbir şey kurtaramaz!

Tarihinin en kötü reytingini alan Masumlar Apartmanı’nı artık hiçbir şey kurtaramaz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in geçen sezon yayınlandığı her akşam fırtınalar estiren ve ardından tartışmalar yaratan dizisi Masumlar Apartmanı’nda artık durumlar o kadar kötü ki görünüşe göre hiçbir girişim artık onu kurtaramaz. Dizi dün akşam tarihinin en kötü reytingini aldı.

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi geçen sezon ilk kez ekrana geldiğinde sıra dışı hikayesiyle büyük ses getirmişti. Diziyi reytingin zirvesinden kimse indiremiyordu. Ancak Masumlar Apartmanı ikinci sezona daha başlarken düşüşün ilk işaretlerini vermişti.

Başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın ardından Masumlar Apartmanı’na Melisa Şenolsun gelmişti. Ancak izleyici Abdullah’ın yokluğunu ve Şenolsun’un varlığını bir türlü kabul edememiş, diziyi de yavaş yavaş terk etmeye başlamıştı. Ardından Masumlar Apartmanı’na Aslıhan Gürbüz girdi ancak o da reytinglerde bir etki yaratmadı.

Tarihinin en kötü reytingini alan Masumlar Apartmanı’nı artık hiçbir şey kurtaramaz! 7

Masumlar Apartmanı her hafta reytinglerde düşmeye başladı. Bu duruma yol açan etkenlerden biri de karakterlerin bir türlü düzelmemesi, tam iyileşiyor derken yeniden karanlık dünyalarına gömülmesiydi. Özetle izleyicinin içi Masumlar Apartmanı’nın hikayesinden çok sıkıldı.

Tüm bunların sonucunda Masumlar Apartmanı tarihinin en kötü reytingini aldı. Tüm izleyicilerde reyting puanı 3 bandına kadar düşen Masumlar Apartmanı sıralamada 11. oldu. AB’de 5, ABC1’de ise 6. olarak biraz daha iyi sonuç aldı. Ancak bu sonuç Masumlar Apartmanı için tam bir hüsran oldu.

Görünen o ki Masumlar Apartmanı’nı artık hiçbir şey kurtaramaz. Dolayısıyla dizinin yakında final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin nasıl bir sonla biteceği de daha şimdiden izleyicilerin merakını süslüyor. Tahminlere göre, dizinin mayıs sonunda izleyicisine veda etmesi bekleniyor, ancak net bir karar henüz açıklanmış değil. Masumlar Apartmanı her ne kadar reytinglerde büyük bir düşüş gösterse de dizi dünyasında bir dönüm noktası olduğu gerçek.