Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit hem yardım yaptı hem de ders çıkarılmasını istedi!

Burak Özçivit hem yardım yaptı hem de ders çıkarılmasını istedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde başrolde yer alan Burak Özçivit, 4 sezondur çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Türk tarihi için önemli bir dönemini anlatan, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş süreciyle izleyicilere aksiyon dolu anlar yaşatan proje, başarılı şeklide yoluna devam ediyor.

Burak Özçivit de 4 yıldır Kuruluş Osman dizisiyle gündemde yer alıyor. Oyuncu, son günlerde sosyal medyada karısı Fahriye Evcen ile birlikte yaptığı çalışmalarla da depremden etkilenenlere yardımcı olmak adına önemli sosyal sorumluluk üstlenmiş durumda.

Burak Özçivit hem yardım yaptı hem de ders çıkarılmasını istedi! 7

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi günü üst üste yaşanan 2 büyük deprem felaketinin ardından Burak Özviçit ile Fahriye Evcen çiftinin yardım çabaları büyük takdir topladı.

Burak Özçivit, ayrıca birçok televizyon kanalında ortaklaşa yayınlanan bağış programına da katılan isimler arasında yer aldı. Oyuncu, “Eşimle birlikte en baştan beri elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Hem sosyal medya anlamında maddi ve manevi ne gerekiyorsa bütün çalışmaları yaptık” diye konuştu.

Burak Özçivit, yardım çabalarının bundan sonra da devam edeceğini duyurdu. Oyuncu, “Bunun üstesinden geleceğiz diye düşünüyoruz” diyerek, tüm kanalların bir araya gelmesinin de önemli olduğuna vurgu yaptı.

Ünlü oyuncu, depremden etkilenenlerin yaralarını sarmak istediklerini belirterek, “Umut olacağız diye düşünüyorum. Bir daha da başımıza bunların gelmemesi için inşallah iyi dersler çıkartacağız” şeklinde konuştu.