Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, yardım gecesinde gülümsemesinin nedenini açıklayarak tüm haksız eleştirileri boşa çıkardı!

Pınar Deniz, yardım gecesinde gülümsemesinin nedenini açıklayarak tüm haksız eleştirileri boşa çıkardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş’ta iki ayrı depremin ardından 10 ilimizde yaşanan felaket sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. 35 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği ve 100 binden fazla yurttaşın yaralandığı deprem, bölgede 14 milyon kişiyi etkiledi. Yaşanan depremden sonra halkla birlikte pek çok ünlü isim de afetzedelere destek olmak için günlerdir çalışıyor, çabalıyor.

Dizileriyle, sinema filmleriyle, tiyatro oyunlarıyla halkın karşısına çıkan sevilen oyuncular, tek yürek bir şekilde destek verdikleri çalışmalarda bilfiil yer alarak hayranlarının gönlünü bir kez daha kazanmaktalar. Yaşadığımız zor günlerde hem koordinasyon ekipleriyle birlikte gönderilen yardımların hazırlanmasında hem de sosyal medyadan yaptıkları önemli bilgilendirmelerle milyonlarca insana ulaşarak çok önemli bir görevi üstlendi ünlü isimlerin pek çoğu.

Günlerdir sosyal medyadan aralarında Demet Özdemir, Kıvanç Tatlıtuğ, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Ezgi Mola, Kenan İmirzalıoğlu, Burcu Biricik, Burak Deniz, Sıla Türkoğlu, Burcu Özberk, Aybüke Pusat, Barış Arduç, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Aras Bulut İynemli gibi pek çok ünlü isim, canla başla depremzedelere yardım götüren kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ediyor, kolilerin yüklenmesine yardımcı oluyorlar.

Aynı zamanda kişisel olarak maddi yardımlar yaptıkları da zaman zaman sosyal medyadan yapılan duyurularla görülmekte. Geçtiğimiz gün de aralarında sanat-spor ve iş dünyasının pek çok ünlü isminin yer aldığı ‘Türkiye Tek Yürek’ sloganıyla ortaklaşa bir yayınla AFAD ve Kızılay’a bağış gecesi düzenlendi.

Depremzedelere bağış yapmak isteyenleri tek tek telefonda dinleyen, notlar alan ünlü oyuncular arasında Pınar Deniz de vardı. Oyuncu, zaman zaman telefonla konuşurken gülümsemesiyle görüldü. Pek çok kişi telefonun ucundaki kişiyle yaşanan diyaloğu bilmediği ve önyargılı bir hareketle davranarak oyuncunun böylesi bir zamanda gülümsemesi şeklinde bazı garip ve haksız sözlerle sosyal medyada konuyu konuşmaya başladılar.

Ancak Pınar Deniz hayranları sosyal medyada konunun asıl detayını ortaya çıkarırken, Pınar Deniz de bu eleştirileri karşılar nitelikte ertesi gün yaptığı paylaşımı ile haksızca ve çirkin sözlerle yapılan tavırları boşa çıkardı!

Kanal D’nin Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi olan Pınar Deniz, her zamanki nahif ve mütevazi tavrıyla, polemiğe girmeden hem o gece kendisine oyuncaklarını bağışlayarak depremzedelere göndermek istediğini söyleyen hem de kumbaralarındaki paraları depremde her şeyini kaybeden insanlar için gönderme talebini dile getiren miniklerle telefon görüşmeleri yapıyordu.

Bu duygusal anlarda da minnettar ifadesi ve yaşanan duygusal anların getirisi olan gülümsemesini de şu sözlerle açıkladı oyuncu twitter hesabından…

“Hiç tanımadığım, telefonun ucunda kumbarasındaki tüm parayı bağışlayan, oyuncaklarını satan canım çocuklar. Uzun zaman sonra gülümsememe sebep oldunuz. Çok teşekkür ederim. Yayında adınızı geçiremediğim için kendi adıma özür dilerim.”