Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde Engin Altan Düzyatan gibi efsaneleşiyor!

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde Engin Altan Düzyatan gibi efsaneleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin, aynı Diriliş Ertuğrul’da olduğu gibi dünyayı etkileyecek bir noktaya gelmek için büyük çaba harcanıyor. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizinin hikayesi kadar müziklerinin de oluşması adına yapılan çalışmalar dikkat çekiyor.

Dombranın ustası, Türk dünyasının önemli müzisyenlerinden Arslanbek Sultanbekov’un, ‘Kuruluş Osman’ için özel seslendirdiği ‘Osman Bey’ marşının özel klibi yayınlandı. Burak Özçivit’in adeta efsaneleştirilmeye başlandığının ilk işaretleri de bu özel marş oldu.

Ertuğrul Gazi’nin hikayesini Engin Altan Düzyatan üzerinden tüm dünyaya izleten Mehmet Bozdağ, şimdi de Osman Gazi’nin hikayesini Burak Özçivit üzerinden dünyaya yaymayı hedefliyor.

Diriliş Ertuğrul’un jenerik müziğinin ne kadar çok sevildiği ve ne kadar büyük yankı bulduğu ortada. En son Pakistan’da yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un jenerik müziği birçok sanatçı tarafından yeniden yorumlanıyor. Sosyal medyada da çok paylaşılıyor.

İşte bu durum dizilerin sadece hikayesinin ve oyunculuk performanslarının değil, müziklerinin de ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor.

Arslanbek Sultanbekov’un Bozdağ Müzik tarafından yayınlanacak yeni albümünde de yer alacak ve diziye özel bestelenen ‘Osman Bey’ marşı da işte bu yüzden çok önemli bir adım oldu.

Sultanbekov’un özgün yorumuyla beğeni toplayan ‘Osman Bey’ çalışması tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Burak Özçivit de marşı instagram hesabından paylaştı. Hayranlarının büyük beğenisini kazanan oyuncu, diziyle birlikte adeta efsaneleşiyor… Aynen Engin Altan Düzyatan’da olduğu gibi…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burak Özçivit (@burakozcivit)’in paylaştığı bir gönderi ()