Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde Özge Özder ayrılığının iç yüzü ortaya çıktı!

Mucize Doktor dizisinde Özge Özder ayrılığının iç yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, 28 bölüm boyuncu Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri ile yer aldı. Oyuncu, başarılı performansı ile dikkat çekerken, ikinci sezon için büyük heyecan yaşıyordu. Youtube kanalında dizideki rol arkadaşları Reha Özcan ve Merve Dizdar’ı konuk eden oyuncu, ekibi ne kadar çok sevdiğini ve ne kadar güzel bir aile olduklarını açıklamıştı.

Ancak diziden gelen haberler Özge Özder’in ikinci sezonda kadroda yer almayacağı şeklinde olunca herkes şaşırdı. Özge Özder, yaptığı yayınlarda bundan hiç bahsetmemişti. Hatta bir an önce sete dönmek istediğini, arkadaşlarını çok özlediğini söylemişti. Özge Özder ayrılığı da bu nedenle biraz kafaları karıştırdı.

Sosyal medya üzerinden Özge Özder’e hayranları birçok mesaj yazdı ve neden ayrıldığını sordu. Ünlü oyuncu da instagram hikaye bölümünden açıklama yapmak durumunda kaldı.

Oyuncu, “Canlarım bana küsmeyiniz, kızmayınız! Karar benim kararım değildir. Ben de en az sizler kadar üzgünüm, sevgilerimle” diyerek mesaj yolladı. Peki neden diziden ayrılmak durumunda kaldı?

Mucize Doktor dizisinde Özge Özder ayrılığının iç yüzü ortaya çıktı! 7

Geçtiğimiz hafta dizinin yapımcılarından Asena Bülbüloğlu, instagram canlı yayınına katılmış ve senarist Pınar Bulut’un 2. sezon için çerçeveyi çizen bir sunum yaptığını duyurmuştu.

Bülbüloğlu, “Gelecek sezonun bütün yapısını kurduk. Bu sene bitiremediğimiz bir sezonumuz var. Ama güzel bir yerde kalmıştık. Bu sezon tüketemediğimiz 13 bölümlük hikayemiz var. Gelecek sezona kalacak. Sezon açılışında biraz afili bir giriş yapmak gerekiyor. Hikayeler biraz yer değiştirecek. Güzel, çok beğendik. Pınar (Bulut) anlattı. Şimdi, senaryolarını yazıyor” açıklamasında da bulunmuştu.

Anlaşılan o ki, senarist Pınar Bulut diziye hareket katmak üzere hikayelerde yer değişiklikleri yaptı ve bazı karakterlere de ihtiyaç olmadığını gördü. Merve Dizdar Damla karakteri ile diziye katılmıştı.Ancak bu karakter yeni sezonda olmayacak. Kıvılcım karakteri de 28 bölüm yapımda bulundu ama yeni sezonda hikayede ona da yer yok.