Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit, Osman Gazi rolü için çok yönlü hazırlık yaptı

Burak Özçivit, Osman Gazi rolü için çok yönlü hazırlık yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Kuruluş Osman dizisi, atv ekranında yolculuğuna çok iyi başladı. Büyük ilgi gören yapımın elde ettiği reytingler emeklerin boşa gitmeyeceğini gösterdi.

1 yıldan uzun süredir Osman Gazi rolü için hazırlıklar yapan Burak Özçivit de bu süreçte önemli çalışmalar yaptı.

Sadece at binme, dövüş sanatları, kılıç kullanma gibi eğitimler almadı Özviçit, aynı zamanda o dönemin tarihi gelişmelerini de öğrendi.

Burak Özçivit, Osman Gazi rolü için çok yönlü hazırlık yaptı 7

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Yaklaşık 1 senedir bu projenin üzerinde çalışıyorum.Her anlamda, bir kere tarih anlamında hazırlanmak için, fizik anlamında hazırlanmak için çok uzun bir süre oldu” diye konuştu.

Kendisi açısından diziye hazırlanmanın zor olduğunu da anlatan Özçivit, Osman Gazi’nin çok önemli bir isim olması noktasında titiz davrandı.

Osman Gazi’yi anlatırken adeta gözleri parıldayan ünlü oyuncu, “Çok önemli bir karakter Osman Gazi, hepimiz için. Nasıl bir fikir ki 600 sene ayakta kalıyor. Sizden sonra hiç değişmiyor.O yüzden büyük bir proje. Normal bir tarihi iş değil. daha önce tarihi işlerde oynadım.Bunun bulunduğu nokta, başladığı yer derinliği çok farklı. O yüzden Osman Gazi’nin hayalini elimizden geldiği kadar gerçeği dönüştürmeye çalışacağız. Bu yüzden çok mutluyum” açıklamasını yaptı.