Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in ev hali ne kadar da sıradan!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in ev hali ne kadar da sıradan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin farklı bir dünyada yaşadıklarını düşünen birçok kişi olabilir, ancak işler pek de öyle yürümüyor. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin evinde de manzara birçok evden çok da farklı değil.

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı’ın paylaştığı bilgiler en son “HayatEveSığar” kampanyası ile dikkat çeken çiftin evlerinde de iş bölümü yapıldığını gösteriyor. Aslında gayet normal bir durum, ancak vatandaşlar ünlü olunca ve ekonomik de bir sorun olmayınca ev işlerinin bölüşülmesi konusunu farklı yorumlayabiliyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in ev hali ne kadar da sıradan! 7

Müge Dağıstanlı’nın koronavirüs salgını nedeniyle karantina günlerine ilişkin paylaştığı bilgilere göre Burak Özçivit evde temizlik yapıyor. Karan bebeğe de Fahriye Evcen ile nöbetleşe bakıyorlar.

Yemek ve sofra hazırlama Fahriye hanımın görevi, ütüyü de yapıyor ama temizlik Burak beyin görevi ve çamaşırı da dönüşümlü yıkıyorlar.

Karantina günlerinde Burak Özçivit’in alışverişi yapan kişi olduğu, Fahriye Evcen’in ise poşetleri temizleyip içeriye aldığı ortaya çıktı.

Çift şimdiden Karan bebeğin 13 Nisan’daki 1. yaş günü için de hazırlık yapıyor ama evlerinde kutlanacak ve aile büyükleri ile internetten görüntülü buluşma yapılacak.