Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’da Deniz Uğur ile Bahar Şahin’i kim anne-kız olarak düşündü?

Zalim İstanbul’da Deniz Uğur ile Bahar Şahin’i kim anne-kız olarak düşündü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zalim İstanbul dizisinde Seher karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Deniz Uğur, instagram hesabından takipçilerinin sorduğu sorulara yanıt verdi. Deniz Uğur, kitap önerisi isteyen bir takipçisine Rolan’ın “Ben bu denizde boğulurum dedi balık” kitabını önerdi.

Zalim İstanbul dizisinin final olup olmayacağını soran takipçisine, “Bir gün mutlaka” yanıtını veren Deniz Uğur, “Gitgide gençleşiyorsunuz farkında mısınız?” şeklindeki bir soru üzerine de “Ben de anlamıyorum ki kuzum” yanıtını verdi.

Zalim İstanbul'da Deniz Uğur ile Bahar Şahin'i kim anne-kız olarak düşündü? 9

Bahar Şahin ile dizide anne-kız olmalarını kim düşündüyse ona teşekkür eden bir takipçisine “Cevdet Mercan” yanıtını vererek bu konudaki merakları gidermiş oldu. Mercan, dizinin ilk yönetmeniydi ancak daha sonra koltuğunu Gökçen Usta’ya devretmişti.

Zalim İstanbul'da Deniz Uğur ile Bahar Şahin'i kim anne-kız olarak düşündü? 10

Deniz Uğur, “Özledim” diye gelen mesaja ise “Al benden de o kadar” diyen cevap verdi. Godfather’ın favori filmi olduğunu belirten oyuncu, Stephen King’in tüm romanlarını da çok beğendiğini ifade etti.

Zalim İstanbul’da en sevdiği karakterin Neriman olduğunu ifade eden Deniz Uğur, 37. yeni bölümün ne zaman olacağını soran izleyicisine emoji ile kendisinin de bilmediğini ifade etti.

“Deniz olarak Seher’e ne söylemek istersiniz?” diye sorulunca ise oyuncu, “Artık ağlama”yanıtını verdi.

Zalim İstanbul'da Deniz Uğur ile Bahar Şahin'i kim anne-kız olarak düşündü? 11