Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci’nin doğum gününde fena coştu!

Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci’nin doğum gününde fena coştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün 1 Nisan 2020 ve Özge Özpirinçci 34. yaşını kutluyor. 1986 doğumlu oyuncuya da sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yağıyor. Bu mesajları paylaşanlardan birisi de yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle herkes evlerine çekilirken, Berrak Tüzünataç ile Özge Özpirinçci dostuluğunun izleri sosyal medyayı kaplıyor. En son Biz Böyleyiz isimli sinema filminde birlikte rol alan iki ünlü oyuncu birbirlerine olan sevgilerini şu sırada sosyal medya üzerinden gösteriyor ve yeniden bir araya gelecekleri günün hayalini kuruyor. Tüzünataç “Çok özledim. Böyle günlerimiz ne zaman olacak acaba tekrar? İyi ki doğdun Özge başkan be. Bu sanırım tanıştığımızdan beri ilk ayrı geçirdiğimiz doğum günü” diye yazdı.

Berkak Tüzünataç, instagram hikaye bölümünden üst üste Özge Özpirinçci ile ilgili görseller, videolar paylaşarak arkadaşına olan sevgisini ortaya koydu. Özpirinçci’nin doğum gününde adeta paylaşımda coşan Tüzünataç, salgın geçtikten sonra neler yapmak istediğine dair bilgiler de verdi.

Telefonunu kaybettiğini de yazan Berrak Tüzünataç, birçok fotoğrafı da yitirmiş oldu. Tüzünataç, “Telefonumu kaybettiğim için bir çok fotoğraftan mahrumum artık. Ama adetimizi de bozacak değilim. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum. Aklımızda olan her şeyi yapacağız, daha tonla anı ve saçmalık bizi bekler baby .. İyi ki doğdun” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Arkadaşı için “diktatör girl” yakıştırmasını yapan Tüzünataç, aşırı duygusallaştığını da belirtti. İşte o paylaşımlar: