Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Yörük ile İlayda Alişan uyumuna izleyiciler hayran kaldı!

Burak Yörük ile İlayda Alişan uyumuna izleyiciler hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri arasına bazıları iyi reytingler alabilirken, bazıları ise düşük oranlarla yoluna devam etmek durumunda kalıyor. Seversin dizisi de büyük beklentilerle Kanal D ekranında yayınlanmaya başlandı ama beklenen reytingleri alamadı.

Ancak dizinin başrol oyuncuları İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün güçlü uyumu ve yüksek enerjisi de sosyal medyada çok konuşulan konuların başında geliyor. Birçok izleyiciye göre bu ikili yaz dönemindeki diziler arasında birbirine en çok yakıştırılan çift olarak öne çıkartılıyor.

Bir dizi hayranı, “Ben bu dünyada bu kadar yakışan bir çift görmedim” diyerek biraz abartılı yorumda bulunsa da, Seversin dizisinin iki başrol oyuncusunun uyumunu çok beğendiğini ifade etti.

Burak Yörük ile İlayda Alişan uyumuna izleyiciler hayran kaldı! 7

Eğlenceli bir hikayesi bulunan Seversin dizisinin gidişatından memnun olan izleyenler, artık Tolga’nın Asya’yı kıskandığı sahnelerin gelmesinden de memnun.

Seversin dizisinin düşük reytingler nedeniyle final yapmasından da çok korktuklarını ifade eden izleyiciler, dizinin uzun süre devam etmesini arzu ediyor.

Kanal D’nin yapımcılığını kendi şirketinin üstlendiği dizi olması nedeniyle de Seversin’in maliyeti düşük ve ekranda kalma süresi de bu nedenle daha uzun olabilir.

13 Haziran Çarşamba günü yedinci bölümü yayınlanacak olan Seversin dizisinin eğlenceli hikayesi geniş bir izleyici kitlesini yaz döneminde de olsa ekrana çekmeyi başarıyor.