Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarına müjde, Ayça Ayşin Turan çekimlere başlıyor! Bakın partneri kim?

Hayranlarına müjde, Ayça Ayşin Turan çekimlere başlıyor! Bakın partneri kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karagül dizisinde oynamaya başladığında büyük dikkat çekmişti. Fox TV’nin bu unutulmaz dizisinde ikiz kardeşlerden Ada’ya hayat veriyordu. Ece Uslu’nun kızı rolündeydi. 1992 doğumlu olan oyuncu, 2013 yılında çekilmeye başlanan diziden çok önce 2007 yılında oyunculuğa başlamıştı. Affedilmeyen, Hayal ve Gerçek ve Dinle Sevgili dizilerinde de oynadı ama Karagül, meslek hayatında büyük bir çıkış yakalamasını sağladı.

Ardından Meryem, Hakan:Muhafız, Zemheri ve Arıza dizilerinde de rol aldı. Dram ağırlıklı rollerde görmeye alıştığımız Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz yaz Alp Navruz ile Ada Masalı isimli romantik komedi yapımı ile ekranlara gelmeye başladı. Bu dizide Haziran karakterine hayat veriyordu. Alp Navruz ile iyi bir ekran uyumu yakalarken aynı zamanda aşk da yaşamaya başladılar.

Ayça Ayşin Turan hayranları, oyuncuyu Ada Masalı’nın final yaptığı Aralık ayından beri yeniden ekranda görmek istiyor. Ayça Ayşin Turan ise bir süre dizilere ara vermek ve dinlenmeyi tercih etti. Şu sıralar ise bir film için yeniden kamera karşısına geçeceği haberiyle gündeme geliyor.

Bir süre önce sevgilisi Alp Navruz ile tatil yapan Turan, şimdilerde yeni filmine hazırlanıyor. İnandır Beni isimli filmde Ekin Koç ile partner olan güzel oyuncu, Sahra isimli karaktere hayat verecek.

Hayranlarına müjde, Ayça Ayşin Turan çekimlere başlıyor! Bakın partneri kim? 8

Taff Pictures imzalı İnandır Beni filminin çekimlerinin yakında başlaması planlanıyor. Son derece romantik ve tarihi bir mekan olan Assos’ta çekimleri gerçekleştirilecek olan Film için Ayça Ayşin Turan hayranları da merakta. Kuzey Ege’nin muhteşem doğasında çekilecek olan film için oyuncu da bir hayli heyecanlı…

Filmle ilgili ilk kez konuşan oyuncu bayram sonrasında çekimlerin başlayacağı bilgisini paylaştı. Ayça Ayşin Turan, “Bayram sonrası sete çıkacağız. Ben çok heyecanlıyım. Naif bir aşk hikayesi olacak” açıklamasını yaparken oynadığı karakter hakkında bilgi vermekten ise kaçındı.

Partneri Ekin Koç ile de ilk kez provalar sırasında tanıştıklarını belirten Ayça Ayşin Turan, İnandır Beni filminde bir güzel tesadüfü de yaşayacak. Karagül dizisinin yönetmeni Murat Saraçoğlu, aynı zamanda İnandır Beni dizisinin de yönetmeni olunca, Ayça Ayşin Turan, yıllar sonra Saraçoğlu ile yeniden çalışma fırsatı bulacak.

Hayranlarına müjde, Ayça Ayşin Turan çekimlere başlıyor! Bakın partneri kim? 9

Turan, bu güzel tesadüf için de “Yönetmeniz ile zaten Karagül dizisinde çalışmıştık. Murat Saraçoğlu ile de tekrar bir araya gelmek beni aşırı mutlu etti” açıklamasını yapıyor. İnandır Beni filminde Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da kadroda bulunuyor. Filmin hikayesinin yazarı ise Selen Bağcı oldu.