Ana sayfa Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas dizisi ikinci sezon onayı alarak önemli bir başarı kazandı!

Taş Kağıt Makas dizisi ikinci sezon onayı alarak önemli bir başarı kazandı!

tarafından ker_def

Yayın hayatına başladığı günden bu yana sürükleyici hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri ile ekrana farklı bir soluk getiren dizi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yaz arasına giriyor. 5 Haziran Çarşamba akşamı sezon finaliyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan dizi, bu sezonu ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek iyi bir şekilde geçirdi.

Taş Kağıt Makas dizisi, Kanal D’nin gelecek sezonda da güvendiği işlerden birisi olacak. Kanal yönetimi dizinin devamına karar verdi. 14. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan dizide Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip, Anıl Taşezen ve Atsız Karaduman gibi birbirinden dikkat çeken isimler bulunuyor.

Taş Kağıt Makas isimli dizinin bu zorlu reyting ortamında iyi sonuçlar almaya devam etmesi ve kanal yönetiminin ikinci sezon için fırsat tanıması dikkat çeken bir başarı olarak gözüküyor.

Peki dizinin sezon finali izleyiciler neler bulacak? 14’üncü bölümü ile sezona ara verecek olan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin Bünyamin Emirkıran’ın “Bana kurduğunuz komplonun cezasını hepiniz çekeceksiniz. “sözleri ile başlayan yeni tanıtımı, Umut’un boğazına dayanan bıçak ile son buluyor. Bölümden yayınlanan ikinci tanıtım filminde ise Emirkıran’ların artık yolun sonuna geldiğinin sinyali veriliyor. Umut’a kurulan tuzağın hikayenin gidişatını nasıl etkileyeceği ise gizemini koruyor.