Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisinin 150. bölümü kutlandı, tüm ekip gurur doluydu!

Kuruluş Osman dizisinin 150. bölümü kutlandı, tüm ekip gurur doluydu!

tarafından ker_def

atv’nin Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi 150. Bölüm başarısını muazzam bir coşkuyla Bozdağ Film Platoları’nda kutladı. Sette düzenlenen gurur dolu kutlamaya dizinin başrol oyuncuları, Proje Tasarımcısı ve Yapımcısı Mehmet Bozdağ, eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve atv yönetimi katıldı.

Kutlamada konuşan Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ şunları söyledi:; “Başta kanalımız atv’ye, Sayın Serhat Albayrak’a, Turkuvaz Medya’ya canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Onlar olmasaydı bu başarıya ulaşamazdık. Her zaman hem maddi hem manevi desteklerini yanımızda hissettik. Ayrıca kıymetli eşim Aslı Zeynep Peker Bozdağ’a, yönetmenimize, oyuncularımıza, set ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm dünyada büyük ses getiren Kuruluş Osman dizimizin 150.bölümü kutlu olsun. İlk bölümden bu yana bizimle olan izleyicilerimize sonsuz teşekkürler.”

Yayın hayatına 20 Kasım 2019 tarihinde başlayan, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de geniş bir hayran kitlesi bulunan Kuruluş Osman, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

150. Bölümüyle de izleyici tarafından reytinglerde ve sosyal medyada büyük ilgi gören dizi, tarihi ve aksiyon dolu hikayesiyle her Çarşamba saat 20.00’de atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarındaki 150. Bölümüyle sosyal medyada #KuruluşOsman etiketiyle çok konuşuldu.

Kuruluş Osman’ın 150. Bölümünde Osman Bey’in Kite Kalesi’ni fethetmesi damga vurdu.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.