Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’ndan sürpriz var! Afra Saraçoğlu ay gibi parlıyor!

Burçin Terzioğlu’ndan sürpriz var! Afra Saraçoğlu ay gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olunca hayranları bu duruma bir hayli sevindi. Ünlü oyuncu, geçen sezon sadece 6 bölüm süren Kurşun dizisinden bu yana ekranda yoktu.

Burçin Terzioğlu’nun sezon başında Mucize Doktor ve Sadakatsiz dizilerinden gelen teklifleri reddetmesi ile gündeme gelen oyuncu, Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonuyla da ilgi görmüştü. Burçin Terzioğlu’ndan yeni proje bekleyen hayranları, oyuncunun paylaşımı ile umutlandı. Terzioğlu, “Bir takım sürprizler” notuyla aşağıdaki pozunu yayınladı. Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal beğenilerini emojilerle ifade etti. Takipçiler ise güzelliği üzerinden oyuncuya iltifatlar yağdırdı.

Burçin Terzioğlu'ndan sürpriz var! Afra Saraçoğlu ay gibi parlıyor! 8

Afra Saraçoğlu ise şu sıralarda Öğretmen dizisiyle Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu, sosyal medyada da geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmekte.

Akçay’dan bir fotoğraf yayınlayan ünlü oyuncu, “Memleket havası” notuyla ailesinin yanında olduğunu bildirdi. Takipçileri hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliği üzerinden oyuncuya iltifatlarda bulundu. “Ay gibi parlıyorsun” diyen hayranlar, Saraçoğlu’na olan sevgilerini her fırsatta sergiliyor.

Burçin Terzioğlu'ndan sürpriz var! Afra Saraçoğlu ay gibi parlıyor! 9