Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinden sonra Esra Bilgiç sıkı bir çalışmaya girdi ama bu kez dizi için değil!

Ramo dizisinden sonra Esra Bilgiç sıkı bir çalışmaya girdi ama bu kez dizi için değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İzleyici ilk olarak Esra Bilgiç’i, Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan rolü ile izledi. Daha sonra kendi isteğiyle dizi final yapmadan ayrılan oyuncu, Bir Umut Yeter isimli dizide rol aldı. Ancak dizinin ömrü kısa sürünce Londra’ya oyunculuk eğitimi almaya gitti. Dönüşü ise müthiş oldu ve Ramo dizisindeki Sibel karakteri ile gönülleri bir kez daha fethetti.

1992 Ankara doğumlu oyuncu, önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent’in Uluslarası İlişkiler Bölümüne başladı. Eğitime çok önem veren ve dizilerde oynadığı süre boyunca da okumaktan vazgeçmeyen oyuncunun, bir de Hukuk okuduğu ortaya çıktı!

Futbolcu Gökhan Töre ile uzun süre aşk yaşayan ve bir süre de evli kalan Esra Bilgiç, başarılı oyunculuğu ile ön plana çıktı daha çok.

2014 yılından 2021 yılına kadar geçen süre içinde 3 dizi projesi ve Adanış Kutsal Kavga isimli bir sinema filminde yer aldı ama yapımcıların ve izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Show TV’de yayınlanan ve Murat Yıldırım ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, dizinin final yaptığı gün, bir başka dizi anlaşması yaptığı haberleri ile gündeme geldi.

Ramo dizisinden sonra Esra Bilgiç sıkı bir çalışmaya girdi ama bu kez dizi için değil! 8

Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar isimli dizisinde Uğur Güneş ile partner oldu Esra Bilgiç. Şimdi yeni dizisi heyecanla bekleniyor. Henüz çekimleri başlamayan dizi öncesinde Esra Bilgiç’in ne yaptığı da hayranlarının merak konusu.

Oyuncu, yaptığı son paylaşalım ile harıl harıl derslerine çalıştığını gösterdi. Hukuk eğitimine devam eden oyuncunun, pandemi döneminde online eğitimlere katıldığı öğrenilmişti.

Hem oyunculuk yapan hem de hukuk okuyan Esra Bilgiç’in bu gayreti ise takdire şayan! Sürekli olarak kendisini geliştirmek adına çalışan oyuncu, şu aralar sınavlarına hazırlanıyor yoğun bir şekilde…

Ramo dizisinden sonra Esra Bilgiç sıkı bir çalışmaya girdi ama bu kez dizi için değil! 9