Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Kırmızı Oda’da çok önemli bir konuya parmak basacak

Burcu Biricik, Kırmızı Oda’da çok önemli bir konuya parmak basacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kırmızı Oda dizisi Cuma akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşuyor. Bugüne kadar diziye birçok önemli isim konuk oyuncu olarak katıldı. Emre Kınay, Evrim Alasya, Burcu Kara, Melisa Sözen, Sema Keçik, Salih Bademcioğlu, Hande Doğandemir, Celil Nalçakan ve daha ismini saymadığımız oyuncular önemli katkılarda bulundu.

Kırmızı Oda dizisi de aslında diziye katılan bu konuk oyuncuların yer aldığı hikayeler üzerinden bir hayli etkili sonuçlar elde etti. Milyonlarca kişi dizi için ekran başına geçerken, karakterlerin hayatlarından da kendi hayatlarına yönelik birçok çıkarım yaptı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide, doktor hanıma misafir olanların hayat hikayelerinde kendilerini bulan izleyiciler şimdi de Burcu Biricik’in canlandıracağı Boncuk karakterine takılı kalacak.

Boncuk, halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparan birisi ve değişik duygular yaşatacak. Ermişler konusu ile gelen Boncuk’un başı biraz dertte. Doktor hanım da ona ilaç olmaya çaba harcayacak.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda kendisinin de yer aldığı yeni bölüm fragmanını yayınladı ve şöyle yazdı:

“Ayyyy bu cuma Boncuk’la tanışalım mı? #kırmızıoda ‘da görüşmek dileğiyle.”