Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor!

Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü kadın oyuncu, hem rol aldıkları projelerdeki başarılı performanslarıyla hem de eğlenceli kişilikleriyle sosyal medyada da ilgiyle izleniyorlar. Bu iki ismin son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Burcu Biricik var…

Malum şu sıralar Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız ile ekranda yine döktürüyor Burcu Biricik. Aynı zamanda Netflix’te yayınlanan Fatma dizisinin başarısı, Türkiye sınırlarını aştı!

Aynı zamanda Burcu Biricik de oyunculuğu ile yurt dışında da kimi gazetelere konu oldu, başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çekti.

Kısa bir süre önce Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk karakteri ile ekranı sallayan oyuncu, Camdaki Kız ile dönerken, Fatma ile de nefesleri kesti.

Burcu Biricik, her rol aldığı yapımda oyunculuğu ile zaten konuşulan bir isimdi ama aynı anda bu üç dizi ile daha da çok konuşulmaya başlandı.

Sosyal medyada ise keyifli içerikleriyle dikkat çekiyor Biricik. Doğal, samimi, eğlenceli kişiliği, paylaşımlarına da yansımakta.

Son yaptığı instagram paylaşımlarından birinde ise gülümseten bir görüntü yakalanmış. Fotoğraf açısı sayesinde güneşi tutan, pizza kulesinin tepesine dokunan pek çok fotoğraf çekiliyor, ilginç kareler ortaya çıkıyor.

Ancak Burcu Biricik’in bu karesi de hiç fena olmamış! Hatta bir akım bile başlatabilir! Biricik’in sanki kutunun içinde gibi görünen hali gülümsetiyor. Biricik fotoğrafa “Enerjiyi ultra seviyeye çıkarınca böyle oluyor” notunu düşmüş…

Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor! 11

Bir diğer paylaşımında ise çok sevdiği kedisi ile görülüyor oyuncu. Fotoğrafçı Emre Yetkin ile evli olan Biricik, sahiplendikleri sevimli kediyle sevgi dolu bir poz vermiş…

Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor! 12

Bu arada Camdaki Kız setinden bir başka paylaşım daha yaptı oyuncu. Dizinin setinde corona nedeniyle tedbirlerin sıkı tutulduğu da anlaşılıyor.

Oyuncu, sete hazırlanmadan önce karavanda bekliyor. “Test sonucumu bekliyorumdur” notunu düşen Biricik, dizi setlerinde yaşanan  bir duruma da dikkat çekmiş. Koronavirüs nedeniyle sette her gün testler yapılıyor ve negatif çıkılmasıyla birlikte çekimler başlıyor.

Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor! 13

Gelelim Nur Fettahoğlu’na… Oyuncu şu sıralar Star Tv’nin Kağıt Ev dizisiyle ekranda. Fettahoğlu da başarılı oyunculuğu ile konuşturan bir isim. Bir süre önce de Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde konuk oyuncu olmuş ve izleyenler tarafından da büyük beğeni almıştı.

Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor! 14

Her zaman fit şekilde görmeye alıştığımız oyuncunun sporu hiç bırakmadığı, instagram paylaşımlarına da yansımakta. Bu arada yakın zamanda iş insanı eşi Levend Veziroğlu’ndan ayrılan Fettahoğlu, kızı Elisa ile keyifli paylaşımlar yapıyor.

5 yaşındaki Elisa ile eğlenceli vakit geçiren oyuncu, bu anlardan bir kareyi de paylaştı son olarak. Kızıyla birlikte aynı eteği giyerek evde komodinin üzerine çıktıkları bir anları yer alıyor fotoğrafta.

Eğlenceli kişiliğiyle dikkat çeken oyuncu, kızıyla da oynamayı çok seviyor ve sık sık benzer kareleri paylaşıyor…

Burcu Biricik, sosyal medyanın meşhur pozlarında yeni çığır açtı! Nur Fettahoğlu kızıyla müthiş eğleniyor! 15