Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde parladı, finalden sonra ilk başrol projesine imza attı!

Kuzey Yıldızı dizisinde parladı, finalden sonra ilk başrol projesine imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisiyle parladı, finalden sonra hemen yeni dizi buldu! Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kuzey Yıldızı dizisi, geçtiğimiz Cumartesi günü 64. bölümü ile birlikte final yaparak veda etti. Projenin en başından bu yana ekipte yer alan isimlerden birisi de Nilsu Berfin Aktaş olmuştu.

Ordu’da çekimleri yapılan ve keyif bir hikayesi bulunan dizide Nilsu Berfin Aktaş, Gökçe Mollaoğlu karakterine hayat verdi. 1998 doğumlu olan ve henüz 23 yaşındaki genç oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisi sayesinde tanındı. 64 bölümlük bu macerada öne çıkan gençlerden birisi de Aktaş oldu…

Dizilerin birbiri ardına ortaya çıktığı ve sektörün de en hareketli dönemini yaşadığı şu günlerde Nilsu Berfin Aktaş’ın da yeni bir dizi anlaşması yaptığı ortaya çıktı.

Süreç Film imzalı Ölüm Zamanı isimli dizinin kadrosunda da yer alan Aktaş, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Ece Yaşar ve Mert Yazıcıoğlu ile birlikte aynı sette kendini gösterecek.

Nilsu Berfin Aktaş yeni bir anlaşma daha yaparak Kolej isimli dijital dizi projesinin kadrosuna da katılmayı başardı. Pastel Film imzalı bu projede Burak Tozkoparan ve Efekan Can ile birlikte başrolde yer alacak olan Nilsu Berfin Aktaş, böylelikle ilk başrolüne de imzasını atacak.