Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix’teki dizisi Fatma’nın yayın tarihi belli oldu!

Burcu Biricik’in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix’teki dizisi Fatma’nın yayın tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Kanal D için çekilen Camdaki Kız dizisiyle gündemde olan Burcu Biricik, bir başka heyecan daha yaşıyor. Oyuncu, Nalan karakterine hayat vereceği ve Feyyaz Şerifoğlu ile başrolünü paylaştığı Camdaki Kız dizisiyle 8 Nisan akşamı Kanal D’de ekrana gelecek. Merakla beklenen dizisinin heyecanını yaşarken, bir başka heyecan sardı oyuncuyu.

Geçtiğimiz yıl Netflix için çekilen ve bu kez izleyiciye ters köşe yaptıracak bir karakteri oynayan Burcu Biricik’in Fatma dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Seçtiği projelerde izleyenleri şaşırtmaya çalışan ve birbirinden çok farklı karakterleri oynayan Burcu Biricik, Fatma dizisinde ise bir seri katili oynuyor.

Yaptığı bir röportajda Fatma karakterini ortaya çıkarmak için psikolojik olarak zorlu bir süreç geçirdiğini ve içsel olarak da çok zorlandığı bir dönem yaşadığını anlatan Burcu Biricik’in bu rolü heyecanla beklenmekteydi.

Biricik, tam da Camdaki Kız dizisi beklenirken gelen bu müjdeli haberi instagram sayfasından verdi. “Fatma’m, Gözümün nuru geliyor 27 Nisan’da” notuyla herkese yayın tarihini de duyurdu.

Burcu Biricik'in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix'teki dizisi Fatma'nın yayın tarihi belli oldu! 12

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun  yaptığı, senaryosunu Özgür Önürme’nin kaleme aldığı, psikolojik drama türündeki dizi, Netflix’in Türk orijinal internet dizisi olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

2020 yılının Temmuz ayında çekimleri yapılan dizide Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan da rol alıyor.

Dizinin konusu: 

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler.

Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir.

Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Burcu Biricik, diziyle ilgili instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Burcu Biricik'in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix'teki dizisi Fatma'nın yayın tarihi belli oldu! 13

Burcu Biricik'in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix'teki dizisi Fatma'nın yayın tarihi belli oldu! 14

Burcu Biricik'in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix'teki dizisi Fatma'nın yayın tarihi belli oldu! 15

Burcu Biricik'in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix'teki dizisi Fatma'nın yayın tarihi belli oldu! 16

Burcu Biricik'in büyük heyecanı! Merakla beklenen Netflix'teki dizisi Fatma'nın yayın tarihi belli oldu! 17