Ana sayfa Dizi Haberleri Bir koronavirüs haberi de Gönül Dağı dizisinden geldi! Oyuncu, Eskişehir’deki otelde karantinada!

Bir koronavirüs haberi de Gönül Dağı dizisinden geldi! Oyuncu, Eskişehir’deki otelde karantinada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi setlerinden bir bir korona haberleri gelmeye başladı! Sezon başında büyük tedbirler altında dizilerin çalışmalarına başlanılmıştı. Mart ayında ilk vakanın çıkmasının ardından bir süre sonra pandemi nedeniyle setlere ara verilmişti. Karantina süreçleri nedeniyle çekimler durmuştu. Mayıs ayında yeniden yavaş yavaş çekimler başlamış ama pek çok dizinin sezon finali yapılmamıştı.

Ağustos-Eylül aylarında ekrandaki pek çok dizinin çekimleri başladı. Yoğun önlemler altında setlerin çalışmaları sürüyor. Ara ara bazı setlerdeki oyuncuların ya da ekipte çalışanların koronavirüse yakalandıkları ve bir süre çekimlere ara verildiği haberleri geliyor.

Ancak son haftalarda bu durumun daha çoğaldığı gözlenmekte. Bir kaç gün arayla gelen haberler, bazı dizilerin çekimlerinin durduğu ya da tüm ekibin ve oyuncuların testten geçirildikten sonra duruma göre sete yeniden devam edildiği haberleri gelmekte.

Son haber ise TRT1’de yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı’nın setinden geldi. Eskişehir’de çekimleri süren dizide Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu’nun da koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, geçtiğimiz aylarda ikiz bebekleri Ege ve Can dünyaya gelen oyuncu Eser Eyüboğlu, koronavirüse yakalandı.

Eyüboğlu’nun, dizi için bulunduğu Eskişehir’de kaldığı otelde kendisini karantinaya aldığı ifade ediliyor.

Yine bugün Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz’in de koronaya yakalandığı ve setin durduğu öğrenilmişti. Daha önce Aşk 101 setinde korona geçiren Alina Boz’un test sonuçları ise henüz belli olmadı.

Dün de Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinin çekimlerine henüz bir kaç gün önce başlayan Hazal Kaya’nın da koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

Ayrıca Ramo, Yasak Elma, Arka Sokaklar, Uyanış Büyük Selçuklu dizilerinin setlerinden de geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalananlar olmuştu.