Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik’in itirafını Selma Ergeç açık etti! Camdaki Kız dizisinde büyü bozuldu!

Burcu Biricik’in itirafını Selma Ergeç açık etti! Camdaki Kız dizisinde büyü bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin oyuncuları büyünün bozulduğunun farkında! Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin, ilk sezondaki muhteşem performansı herkesin hafızasında duruyor. Dizi, ikinci sezona da iyi başladı ve çift haneli reytinglerle bir süre yoluna devam etti.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Süer ve Selma Ergeç gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde yaşanan sorunların yanı sıra, Mahkum isimli Fox TV dizisinin de çok etkili çıkışı dengeleri tamamen değiştirdi.

Camdaki Kız, hem çift haneli reytingleri hem de birinciliği kaybetti. Artık Mahkum’un arkasından onu takip eden Kanal D dizisinde işlerin iyi gitmediği reyting sonuçlarına da yansıyor.

Hala birçok diziden çok daha iyi reytingler alıyor olsa bile, eski günlerini de arayan Camdaki Kız dizisinin oyuncuları da gidişatın iyi olmadığının farkında.

Burcu Biricik'in itirafını Selma Ergeç açık etti! Camdaki Kız dizisinde büyü bozuldu! 7

Özellikle senaryoya yönelik son döneme yapılan eleştiriler de dikkatlerden kaçmıyor. Dizide Selen Koroğlu karakterini canlandıran Selma Ergeç’e de dizinin son durumu soruldu.

Oyuncunun kısa sözü bile her şeyi net bir şekilde anlamaya yetti. “Senaryo tıkandı, bitecek haberleri doğru mu?” şeklindeki soruya Selma Ergeç, “Burcu’nun da dediği gibi düzeleceğiz inşallah” ifadesini kullandı.

Selma Ergeç’in başrol oyuncusu Burcu Biricik’i işaret ederek söylediği bu söz her şeyi anlatıyor. Oyuncular da hikayenin artık eskisi kadar iyi ilerlemediğinin farkında. Bu durum senaristlere daha büyük sorumluluk yükledi. Artık senaryoyu iyi bir noktaya taşımak ve izleyicileri geri kazanmak için senaristlerin daha yoğun şekilde çalışması gerekecek.