Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizi setinde İrem Helvacıoğlu’nun meşhur kahkahası eksik olmuyor!

Seni Çok Bekledim dizi setinde İrem Helvacıoğlu’nun meşhur kahkahası eksik olmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star Tv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Seni Çok Bekledim dizisi şimdiye kadar 4 bölüm olarak yayınlandı. Son bölümün reytinglerinin iyi gelmesi ekibin de moralini yükseltti. İlk başlarda düşük kalan reytinglerin hikaye derinleştikçe artacağına yönelik izlemi de şimdilik doğru gibi duruyor.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin setinde de yoğun bir çalışma yürütülüyor. Pandemiye rağmen sette mesafe konusunda ekibin çok fazla dikkat edebileceği bir durum yok. Ancak ekibin maskelerini taktıkları ve hijyene de önem verdikleri biliniyor.

Seni Çok Bekledim dizisinin kamera arkasından görüntüler yayınlandı. En dikkat çeken anlar İrem Helvacıoğlu’nun kahkahalar atarak sette arkadaşları ile şakalaştığı anlardı. Doğallığı ile göz dolduran oyuncu, tüm ekip arkadaşları ile iyi anlaşıyor.

Özcan Deniz ise daha cool ve biraz daha resmi görünüyor… Seni Çok Bekledim’in 5. bölümünün çekimlerinde yaşananlar yansıtıldı. Yani bu akşam yayınlanacak olan bölümden önce kamera arkası görüntüleri geldi.

Ünlü sanatçı Nil Burak da dizinin bu bölümüne konuk oldu. Özcan Deniz’in Nil Burak ile samimi anları da videoya yansıdı. Başrol oyuncularının iyi anlaştıklarını da görüntülerden görebilirsiniz.

Dizi ekibinin yoğun çalışmaları, oyuncuların sahne arkalarında yaşadıklarına yönelik bazı detayları videoda bulabilirsiniz.