Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’ten baba olmaya hazırlanan Barış Arduç’a sürpriz!

Burcu Biricik’ten baba olmaya hazırlanan Barış Arduç’a sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2019 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde partner olmuştu iki oyuncu. Burcu Biricik, dizide birlikte rol aldığı Barış Arduç’un eşi Gupse Özay ile de o dönem yakın ilişki kurmuştu. Gupse Özay’ın geçtiğimiz günlerde hamile olduğunun öğrenilmesinin ardından Biricik’in yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Barış Arduç ve Burcu Biricik, 2 sezon süren ve 21 bölüm çekilen Kuzgun dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. Uyumlu ekran partnerlikleriyle beğeni toplayan oyuncular, başarılı bir oyunculuk sergilemişti bu diziyle.

Ancak beklenen reytingleri alamayınca kanal diziyi 21. bölümde bitirme kararı almıştı. Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara geliyor Barış Arduç. Burcu Biricik ise Camdaki Kız dizisiyle gündemde.

Burcu Biricik, yönetmen Ali Bilgin ile birlikte Barış Arduç’un da yer aldığı bir fotoğraflarını paylaştı. Bilgin, Kuzgun dizisinin ikinci sezonunda yönetmenliği üstlenmişti. Bu üçlünün birlikte oldukları fotoğraf, bir araya geldiklerine yoruldu. Burcu Biricik’in, Gupse Özay ve Barış Arduç çiftini tebrik için bir ziyaret gerçekleştirdiği tahminleri yapıldı.

Burcu Biricik'ten baba olmaya hazırlanan Barış Arduç'a sürpriz! 8

Geçtiğimiz yıl Çeşme’de sürpriz bir şekilde evlenen Barış Arduç ve Gupse Özay’ın, 3 ay sonra bir kız çocuklarının dünyaya geleceği kısa bir süre önce öğrenilmişti. Bu mutlu haberin ardından da Burcu Biricik’in eski partneriyle fotoğrafını yayınlaması, iki oyuncunun hayranlarını da heyecanlandırdı.

Burcu Biricik’in instagram hesabından Barış Arduç ve Ali Bilgin’i etiketleyerek paylaştığı bu üçlü pozunu daha sonra Barış Arduç da kalp emojisi ekleyerek paylaştı…

Burcu Biricik'ten baba olmaya hazırlanan Barış Arduç'a sürpriz! 9

Ancak mekan ve zamanın belli olmadığı paylaşımda Kuzgun ve Camdaki Kız’ı izleyenler için bir detay da dikkatlerden kaçmıyor. Burcu Biricik’in Kuzgun’da saçları daha açık sarı renkteydi. Camdaki Kız’da ise biraz daha koyu. Barış Arduç’un da Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sakalı daha uzun. Bu detaylara bakılınca, ikilinin fotoğrafının Kuzgun dizisi sürecinde çekildiği tahmin edilmekte.

Ancak Burcu Biricik’in aradan geçen onca zamandan sonra bu fotoğrafı yayınlayarak yaptığı sürpriz, izleyiciyi de iki başrol oyuncusunu da o günlere götürdü. Yıllar önce partner olan iki oyuncunun dostluklarının sürdüğü de bu fotoğraflardan anlaşılmakta.

Fotoğrafın Barış Arduç’un baba olacağının öğrenilmesi sonrasında gönderilmiş olması da Burcu Biricik’in yorum yapmasa da eski partnerine sevgilerini sunduğu bir etkileşim olduğunu akla getirmekte…