Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi ile çok konuşulan Melis Sezen’in annesi ile pozunu belki de ilk kez göreceksiniz!

Sadakatsiz dizisi ile çok konuşulan Melis Sezen’in annesi ile pozunu belki de ilk kez göreceksiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk başrolde yer alıyordu. BBC’nin ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan dizinin ilk sezonunda başroller Dere ve Cindoruk olarak afişte de yer alıyordu. Ancak dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte Melis Sezen ön plana çıkmaya başladı.

Genç oyuncu, daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da Sadakatsiz dizisindeki Derin rolü, kariyerinde adeta bir sıçrama yaşamasını sağladı! Sezen, başarılı oyunculuğu ile Derin’i o kadar iyi oynadı ki izleyenlerin takdirini kazandı.

Duygusal gelgitleri, hezeyanları, sahte tavırları ile Derin karakterindeki başarılı oyunculuğu, Melis Sezen’i bambaşka bir yere taşıdı izleyici gözünde. Genç oyuncu, ikinci sezon dizinin afişlerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile yer alırken, başroldeki 3. isim olarak da anılmaya başlandı.

Sadakatsiz gibi ekrana damgasını vuran bir diziyle meslek hayatında bir dönemeç alan Melis Sezen, şu sıralar bu başarısının keyfini sürüyor. Dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından oyuncu, dinleniyor, sevdikleriyle vakit geçiriyor, tatil yapıyor.

Sadakatsiz dizisi ile çok konuşulan Melis Sezen'in annesi ile pozunu belki de ilk kez göreceksiniz! 9

Melis Sezen, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilmekte. Dizide annesini oynayan Gözde Seda Altuner ile set dışında da iyi dost olduklarını her fırsatta ortaya koyuyordu. Oyuncunun dizideki annesi Gönül’e hayat veren Seda Altuner ile benzerlikleri de ayrı bir dikkat çekiyordu.

1997 İstanbul doğumlu olan oyuncu, ilk kez annesi ile bir fotoğrafını paylaştığı instagram hesabından. Hayranlarını çok şaşırtan ve mutlu eden fotoğrafa özellikle “Zorla çektim” notunu da düşmüştü oyuncu. Annesi Nursel Sezen’in sosyal medyada da çok fazla paylaşım yapmadığı görülüyor. Bu nedenle de Melis Sezen ve annesini ilk kez yanyana görüyor olabilirsiniz bu fotoğrafla!

Sadakatsiz dizisi ile çok konuşulan Melis Sezen'in annesi ile pozunu belki de ilk kez göreceksiniz! 10

Melis Sezen’in annesine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmıyor. Oyuncunun kardeşi Polat Sezen de ablası ile Altın Kelebek Ödül Töreni’ne katılmış ve iki kardeş ilk kez orada birlikte görünmüşlerdi…

Sadakatsiz dizisi ile çok konuşulan Melis Sezen'in annesi ile pozunu belki de ilk kez göreceksiniz! 11