Ana sayfa Sosyal Medya Exxen platformunda hangi diziler yer alacak? Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı!

Exxen platformunda hangi diziler yer alacak? Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şelale Kadak’ın youtube’da yayınlanan programının konuğu olan Acun Ilıcalı, Exxen platformu hakkında önemli açıklamalar yaptı. 1500 kişiye iş sağladığını belirten Ilıcalı, yıllık olarak 900 milyon TL’yi gözden çıkardığını duyurdu.

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlaması beklenen platform ücretli üyelik ile ilerleyecek. Ancak iki farklı abonelik seçeneği olacak. Birisi reklamsız ama ücreti yüksek olacak. Diğeri ise reklamlı ve ücreti daha uygun olacak.

Peki Exxen platformunda hangi dizileri ve programları bulacaksınız? Acun Ilıcalı bu konuyla ilgili de detaylar verdi. İşte Exxen’de yer alacak olan diziler ve programlardan bazıları:

1- Aleyna Tilki ve Cemal Can bir müzikalde başrolde olacak.

2- Ali Atay’ın projesini tasarladığı, Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Şeref Bey dizisi geliyor. Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban başrolde olacak.

3- Haziran ayında çekilen Vahşi Şeyler isimli mini dizi yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar yer alıyor ve 8 bölümlük bir iş. Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye gibi temizlik hastası bir karakterin başından geçenler anlatılıyor.

3-Özgü Namal yıllar sonra yeni diziyle setlere dönecek. Mustafa Uslu’nun projesi olan Hükümsüz isimli dizi de merakla bekleniyor.

4-Zehirli Çiçekler isimli yeni dizi Exxen’de yayınlanacak. 3 zengin ev kadınının hikayesini anlatan yeni dizi merakla bekleniyor.

5-Başrolde İbrahim Büyükak’ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar programı da Exxen’de olacak.

6- Burcu Esmersoy da bu yeni platformda yerini alacak.
Next Top Model yarışmasını Burcu Esmersoy sunarken, Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak da programın diğer sürprizleri.

7- Tolga Çevik de yine Exxen’de yer alacak. Anlaşma geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Tolga Çevik’in Arkadaşım Hoşgeldin programını izleyeceksiniz.

8- Gökhan Çınar’ın Katarsis programları da Exxen’de olacak.

9- Enis Arıkan’ın talk show’unu izleyeceksiniz.

10- Ceza ve Sagopa Kajmer’in jüride olacağı Rapstar yarışması da bir başka sürpriz…

11- Sehirli Annem dizisi de yenilenen bölümleri ile bu platforma katkı verecek.

12- Fenomen olarak adlandırılan Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen’de özel şovlarıyla yerlerini alacaklar.