Ana sayfa TV Programları Burcu Esmersoy, Sedef hastalığını gündeme taşıyor

Burcu Esmersoy, Sedef hastalığını gündeme taşıyor

tarafından ker_def

Ekranların sevilen isimlerinden Burcu Esmersoy, Star ekranlarında yayınlanan “Burcu ile Hafta Sonu” programında bu cumartesi birbirinden önemli konukları ağırlayacak. ‘Burcu ile Hafta Sonu’, yine dopdolu… Sedef hastalığı nedir ve nasıl ortaya çıkar? Sedef hastalığı olan kişiler nelere dikkat etmeli ve nasıl beslenmeli? Tüm merak edilenleri Dr. Mehmet Bahadır İlteber anlatıyor.

Kalıcı oje nasıl bir işlemdir? Medikal manikürün avantajları nelerdir? Protez tırnak yaptıranlar nelere dikkat etmeli? Son yılların en popüler el, tırnak ve bakım işlemleriyle ilgili soruları güzellik uzmanları Esra Demirci ve Semanur Ercan yanıtlıyor.

Nisan ayında bizleri neler bekliyor? Gökyüzünde hangi astrolojik hareketler meydana gelecek? Hangi burçlar şanslı, hangileri daha dikkatli olmalı? Astroloji Uzmanı Anıl Can tüm merak edilenleri anlatıyor.

Fazla yağlarından şikâyet edenler ekran başına… Liposuction nedir, nasıl uygulanır? Liposuction işlemiyle alınan yağlar nasıl kullanılır? Liposuction ile bacak estetiği nasıl yapılır? Vücuttan yağ alma işlemleriyle ilgili tüm merak edilenleri Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Tayfur yanıtlıyor.

Yazın yaklaşmasıyla birlikte düğün sezonu da başlıyor. Peki 2021 yılının gelin modasındaki son trendler neler? Gelinler makyajlarını yaptırırken nelere dikkat etmeli? Makyaj sanatçısı Serhat Şen hem çok önemli makyaj tüyoları veriyor, hem de modeline çok şık bir gelin makyajı uyguluyor.
Hepsi ve daha fazlası ‘Burcu ile Hafta Sonu’nda…

“Burcu ile Hafta Sonu” 3 Nisan Cumartesi saat 10.00’da Star’da.