Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Esmersoy koronavirüse adeta meydan okudu!

Burcu Esmersoy koronavirüse adeta meydan okudu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Mart ayında başlayan karantina döneminde evinde izole bir dönem geçirdi. Ancak bu dönemi pek de iyi hatırlamayan ünlü sunucu, bir hayli sıkıldığını belirtti. 1 Haziran ile birlikte ülkemizdeki normalleşme adımları ile rahatlayan Burcu Esmersoy, sabah İstanbul trafiğini görünce çok mutlu oldu.

Yoğun trafiğin normalleşmeyi temsil ettiğini belirten Burcu Esmersoy, Bebek’teki yol çalışmasını görünce de çok sevindiğini anlattı. Youtube’da sohbet programına katılan Burcu Esmersoy, “Normalim buydu. Gerçekten benim için hayat normalleşti” diye konuştu.

Burcu Esmersoy koronavirüse adeta meydan okudu! 7

Burcu Esmersoy, yüzde 89 normalleştiğini anlattı ve 80 gün boyunca karantinada kaldığını belirtti. Tüm karantina sürecinde görüştüğü ve sağlıklarına çok dikkat eden 3 yakın arkadaşı ile birbirlerine sarıldıklarını anlatan Burcu Esmersoy, bu sarılmaların kendisine çok iyi geldiğini söyledi.

Belgrad Ormanı’na gittiğini ve koşu yaptığını belirten Burcu Esmersoy, herkesin birbirine saygı göstermesinden çok mutlu olduğunu ifade etti.

Spor salonuna da giden ünlü sunucu, kuyruk olduğu için bankalarda sıkıntı olduğunu ifade etti. Restorana gitmeyi de düşündüğünü belirten Burcu Esmersoy, kendi adına hızlı bir normalleşme yaşadığını belirtti.