Ana sayfa TV Programları Fox TV’nin yeni yarışma programı Eşim Benzerim Yok’un sunucusu Burcu Esmersoy oldu

Fox TV’nin yeni yarışma programı Eşim Benzerim Yok’un sunucusu Burcu Esmersoy oldu

tarafından ker_def

Ekranların sevilen ismi Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu üstlendiği yepyeni program “Eşim Benzerim Yok”, 3 Temmuz Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İLK TANITIM YAYINLANDI!

Ekranlara gelecek heyecan dolu yarışmanın tanıtımı yayınlandı. Yarışmada, 6 erkek ve 6 kadın yarışmacı, 10 hafta boyunca sürprizlerle dolu bir evde büyük ödülü kazanmak için yetenek, zeka ve stratejilerini yarıştıracak, yarışmadan heyecan hiç eksik olmayacak.

HEDEFE GİDEN YOL, RAKİPLERİYLE KURDUKLARI İTTİFAKLARDAN GEÇİYOR!

Günlerinin yaklaşık 8 saatini sürprizlerle dolu evde geçirecek olan yarışmacıların yarışmayı kazanmak için iyi yemek yapmaları, yetenekli olmaları veya zeka oyunlarında galip gelmeleri yeterli olmayacak, aynı zamanda haftanın 5. gününde gerçekleşecek elemeleri de başarıyla atlatmaları gerekecek. Bu da yalnızca yetenek ve zeka değil; aynı zamanda rakiplerin güçlü ve zayıf yönlerini analiz etmeyi, doğru ittifakları kurmayı ve rakiplerle doğru ilişkiler kurmayı gerektirecek.

Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın ödülüne sahip olabilecekken, yarışmanın kazananı da doğru hamleleri yaparak büyük para ödülünün sahibi olacak.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği “Eşim Benzerim Yok”, 3 Temmuz Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün saat 16.00’da FOX’ta.