Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Esmersoy’un yanaklarına bi bakın, hamile olup olmadığını anlarsınız!

Burcu Esmersoy’un yanaklarına bi bakın, hamile olup olmadığını anlarsınız!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Magazin D’nin 23 Eylül Pazar günü ekrana gelen bölümünde ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Mayıs ayında Berk Suyabatmaz ile New York’ta evlenmişti.

Hamile olduğu iddialarının doğru olmadığını söyleyen Esmersoy, eğer hamile kalırsa bunu hemen söyleyeceğini anlattı.

Hamile kalması durumunda bunun yüzünden anlaşılacağına da vurgu yapan Esmersoy, “Hamile kalırsam yanaklarım dolmaya başlayaca, o zaman anlarsınız. Yanaklarım dolmaya başladığı zaman hamileyimdir. Artık ağzım kapanmayacak şekilde gülmeye başladığımda da anlarsınız. Tez zamanda yanaklarım dolsun inşallah” diye konuştu.

Çevresindeki oyuncuların çocuk sahibi olmasını tavsiye ettiğinden bahseden Esmersoy, büyük bir aile istiyor.

“Evin içinde 3 kişi, 4 kişi, 5 kişi kaç kişi olursa tabii ki öyle bir ailem olsun istiyorum” diyen Esmersoy, hamile kalmayı çok arzuladığını sözlerine ekledi.

Eşi Berk Suyabatmaz ile evliliğinin iyi gittiğini ve kendisini şanslı olarak gördüğünü anlatan Burcu Esmersoy, eşini şöyle anlattı:

“Şanslı bir insanım bence. Çok tatlı, çok pozitif, bana öyle geliyor başkası ne der bilemiyorum. Enerjisi çok yüksek, öz güveni çok yüksek. Çok sevilen bir insanla birlikteyim. Hayatımın sonuna kadar birlikte olabileceğim. Yorulduğum zaman da sırtımı yaslayabileceğim bir insan çıkarttı hayat karşıma, o yüzden böyle iyi görünüyorum.”