Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin 137. yeni bölümünde kaza geçiren Selma’ya ne olacak, Taner’i kim durduracak?

Gönül Dağı dizisinin 137. yeni bölümünde kaza geçiren Selma’ya ne olacak, Taner’i kim durduracak?

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 137. Bölümü, 4 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Dördüncü sezonunda da iyi reytingler elde eden ve Cumartesi akşamlarının en çok izlenen programı olmayı sürdüren Gönül Dağı dizisinin 137. Bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle: “Selma, hastanede ameliyata alınır. Taner kazaya sebep olan Ufuk’un peşine düşer. Amcaoğulları Taner’in hastanede olmadığını geç fark ederler. Ufuk’u yakalayan Taner’i kim durduracaktır?

Mevsim, Selma ve Seyfettin’in başına gelenlerden dolayı vicdan azabı çeker. Seyfettin’e veda ederek tayin başvurusunda bulunmaya karar verir. Mevsim’e kim engel olacaktır?

Kaya Ailesi, Ali’den Selma’nın kritik durumunu gizler. Ali, Selma’yla ilgili gerçekleri öğrendiğinde nasıl bir tepki verecektir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı yeni bölümü ile Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.