Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Kara, 15 yıl sonra arkadaşı ile Kırmızı Oda dizisinde buluştu!

Burcu Kara, 15 yıl sonra arkadaşı ile Kırmızı Oda dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Burcu Kara,uzun bir aranın ardından yeniden dizi setlerinde göründü. Oyuncu, heyecanını da sosyal medya paylaşımı ile gösterdi.

Cuma akşamları tv8 ekranında ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin 9. yeni bölümü izleyicilerle 30 Ekim akşamı buluşacak. Binnur Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni konuk isimlerinden birisi de Burcu Kara oldu… Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken oyuncu, setten yaptığı paylaşım ile de takipçilerinden ilgi gördü.

Alya karakterine hayat veren Melisa Sözen ile maskeli pozunu paylaşan Burcu Kara, yıllar sonra yeniden buluştuklarını hatırlattı. Oyuncu, “Teslim olursan hayat sürprizlerle dolu. Yıllar sonra melek arkadaşımla aynı sette, yan yana” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

İki ünlü ismin sette maske takmaları dikkat çekti. Dizi setlerinden alışkın olduğumuz sosyal mesafenin olmaması durumu da yine kendini belli etti. Tabii ki tüm oyunculara düzenli olarak koronavirüs testlerinin yapıldığını da hemen hatırlatalım.

Burcu Kara, 15 yıl sonra arkadaşı ile Kırmızı Oda dizisinde buluştu! 7

Alya karakteri ile büyük ilgi gören Melisa Sözen’e hayranlardan yine iltifat dolu yorumlar geldi.Burcu Kara’nın dizideki rolü de hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Ünlü ikili daha önce 2005 yılında O Şimdi Asker isimli filmin setinde bir arada yer almıştı.