Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde izleyicinin en çok korktuğu senaryo!

Zümrüdüanka dizisinde izleyicinin en çok korktuğu senaryo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 2. sezonu izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin setinde yoğun bir çalışma var. Kapadokya’da soğukların yeniden etkin olmaya başlaması oyuncuların çekimlerde zorlanmasına sebep olmaya başladı.

Dizinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken, eleştiriler de bitmek bilmiyor. İlk sezonda yakalanan doğal ve samimi hikayenin çok fazla karıştığını ve doğallığını da yitirdiğini düşünen izleyiciler, hala değişen yeni sezon hikayesine alışamadı.

Zümrüt ve Serhat karakterlerinin birbirlerinden uzaklaşmaları da izleyicileri mutsuz etmişti. İkilinin senaryo gereği kolay kolay birleşmeyeceği ve mümkün olduğu kadar bu ayrılığın uzatılacağı düşüncesi var. Ayrıca izleyici de bir korku da var. Zümrüt ile Cihan’ın birlikte olması gibi bir durum yaşanmasını istemeyen izleyiciler, bu korkularını sosyal medyada yazıyor. Senaristlere de “Sakın böyle bir yola girmeyin” diye uyarı da yapılıyor.

Zümrüdüanka dizisinde izleyicinin en çok korktuğu senaryo! 7

Diziye yeni katılan İsmail Hacıoğlu’nun Cihan karakteri ile öne çıkmaya devam ettiği Zümrüdüanka’nın 17. yeni bölümü 31 Ekim akşamı yayınlanacak. Zümrüt’ün gözyaşları dinmiyor… Serhat, aşkından vazgeçmiyor… Cihan ise Zümrüt ile bir gelecek hayali kuruyor.

Suhandan ve Hamit karakterleri çocuk sahibi olmayı hayal ediyor. Zümrüt ise evde rahatsızlanıyor. Ancak neden rahatsızlandığı ile ilgili detayları yeni bölümde bulacaksınız. İşte 17. bölümden 1. fragman: