Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Türk dizisi, dünya ve Türkiye’de Top 10 listelerini alt üst etti!

Netflix’in Türk dizisi, dünya ve Türkiye’de Top 10 listelerini alt üst etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Türkiye’de dijital platformlar içinde en çok aboneye sahip olan Netflix’in yerli yapımları, dünya listelerinde de büyük dikkat çekiyor. Son dönemde ardı ardına pek çok Türk dizisi, Netflix’in yayınlandığı ülkelerde Top 10 listelerinde haftalarca kalmayı başarıyor. Platformun 24 Mart günü yayınlanan yeni dizisi ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ önce Türkiye listesinde daha sonra da dünyadaki farklı ülkelerin Top 10 listelerinde ilk sıralara yükselmeyi başardı!

Senaryosunu Ertan Kurtulan’ın yazdığı yönetmenliğini ise Umut Aral ve Gökçen Usta üstlendiği ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ dizisi, 2 günlük süreç içinde 42 ülkede Top 10 listesine girdi! Netflix’in Türkiye platformunda Top 10’da ilk sırada yer alan diziye beğeni yorumları yağıyor sosyal medyadan!

Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 14

Perihan Mağden‘in bir anne ve kızının travmatik hikayesini aktardığı romanından uyarlanan ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ dizisinde Melisa Sözen ve Eylül Tumbar başrollerde yer alıyor. Diziyi izleyenler, özellikle Melisa Sözen’in oyunculuğuna bir kez daha şapka çıkarmakta! Övgü dolu yorumlar alan oyuncu, son projesiyle şu sıralar gündemde. Sosyal medyada da çok konuşulan dizide Melisa Sözen, travmatik geçmişinden kızıyla birlikte kaçarken, aynı zamanda pek çok kişinin katili olan bir kadına hayat veriyor.

Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 15

Sözen’in oyunculuk performansı, izleyenlerin beğenisini kazanırken, henüz yeni tanınan ve Melisa Sözen’in kızı Bambi’ye hayat veren Eylül Tumbar da beğeni toplamakta. 7 bölümden oluşan dizide Musa Uzunlar ve Başak Daşman da Melisa Sözen’in anne ve babasını oynuyor.

Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 16

Sürekli olarak birilerinden kaçan ve lüks otellerde kalan, cinayetler işleyerek iz bırakmaya başlayan anne kızın dikkat çeken hayatının anlatıldığı dizide ayrıca Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar, Hakan Boyav da rol alıyor. Dünya sıralamasında ilk 3 arasına girmeyi de başaran dizi, son dönemde Netflix için çekilen Türk yapımları arasında adından söz ettiren bir yapım oldu.

Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 17

Melisa Sözen de sosyal medya üzerinden gelen bu başarılı sonuçları ve kendisiyle, rol arkadaşlarıyla ilgili övgü dolu yorumları paylaşıyor. Amerika’dan ve farklı ülkelerden gelen Netflix Top 10 listeleri sosyal medyada dikkat çeken yorumlarla ön plana çıkıyor.

Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 18

Ülkelerden ayrı ayrı gelen Top 10 listelerinde ilk sıralara yükselmenin heyecanını takipçileriyle de an be an paylaştı Melisa Sözen…

Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 19 Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 20 Netflix'in Türk dizisi, dünya ve Türkiye'de Top 10 listelerini alt üst etti! 21