Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Kara, youtube kanalında favori güneş gözlüklerini anlattı

Burcu Kara, youtube kanalında favori güneş gözlüklerini anlattı

tarafından ker_def

Bir süre ekrandan uzak kaldıktan sonra Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Burcu Kara, dizinin 4 bölüm sürmesinin üzüntüsünü yaşadı. Aynı zamanda Youtube kanalı açan ve kendisiyle ilgili bilgileri paylaşan Burcu Kara, bu sefer de favori güneş gözlükleriyle ilgili takipçilerine bilgiler verdi.

Kara, “Herkese merhabaaaa, tutkunu olduğum güneş gözlükleriyle ilgili uzun zamandır video çekmek istiyordum. Elimde biraz birikmiş olan güneş gözlüklerini sizin için denedim.Gözlük seçerken yararlanabileceğiniz tüyolar verdim. Umarım hoşunuza gider” mesajıyla paylaştığı videosunda beğendiği güneş gözlüklerini anlattı.

Burcu Kara’da Youtube kanalı açma fikri nasıl oluştu?

İşte yanıtı: “Bence bu çok geç kalınmış bir şey. Ben de kendi kanalım olsun istedim. İleride hepimizin olacak. Ünlülerin yapması dikkat çekiyor tabii ki. Büyük bir paylaşım ve arama kanalı. Benim için sadece 70’lerin pop şarkısı yazıp aradığım bir kanaldı. Sonra daha zengin ve güzel bir yer oldu. Bana bu zamana kadar takipçilerimin sorduğu, merak ettiği şeyler vardı. Ben de insanlara bunları anlatmak istedim. Bebek bakımı, çocuk, hastane konuları dipsiz kuyu ve maddi açıdan sömürüye çok açık. Bizler de aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunlarla uğraşıyoruz. Bazı şeylerle nasıl başa çıktığımı paylaşmak istiyorum.”

Videoları çekerken konulara nasıl karar veriyorsunuz?
Bana en çok sorulan sorulardan belirliyorum. Bir oturuşta 40 başlık yazdım. Daha çok bana sorulanlara cevap veriyorum. Arkadaşlarımı da konuk alıyorum. Denemediğim hiçbir şeyi paylaşmam. Hiçbir para bana böyle bir şey yaptıramaz.

Burcu Kara tanınmış bir sinema-dizi oyuncusu aynı zamanda da ünlü bir youtuber’dır… Kanalında hamilelik süreci hakkında tüyolar veren Kara, bebek bakımını ve güzellik sırlarını da anlatıyor..