Ana sayfa Kadın Haberleri Burcu Kara’dan çocuk gelişimi konusunda önemli mesaj!

Burcu Kara’dan çocuk gelişimi konusunda önemli mesaj!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burcu Kara, çocukların gelişimi konusunda önemli mesajlar verdi.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesabından paylaşımda bulunan Burcu Kara, oğlu Ali’nin boya ile yaptığı denemeyi hayranları ile paylaştı.

Burcu Kara, oğlunun eline her fırsatta boya vermesinin işe yaradığını belirterek takipçilerine önemli bir mesaj iletmiş oldu.

Koruncuk Vakfı için oğlunun yaptığı resmin de açık attırmaya satılacağını ve elde edilecek gelirin çocuklar için kullanılacağını belirten Burcu Kara, Omega 3’ün faydaları konusunda da deneyimlerini takipçileri ile paylaştı.

İşte Burcu Kara’nın mesajı:

Günaydııın?Ya bakar mısınız şu resme;Ali beni bununla karşıladı.?‍♀️Her fırsatta eline boya vermem işe yaramış galiba?Şimdi bunu görünce aklıma gecen hafta @easyvitailesi’nin @Koruncuk vakfı adına düzenlediği #hayaliniresmet etkinliği geldi.Ali’nin yaptığı resmin de sergilenip acik arttirmayla satildigi organizasyonda,hem Meral Okay anısına dün açılan Urla Çocuk Köyü’ne destek olduk,hem de uzmanlardan Omega 3’ün faydalarını dinledik.Emzirirken kullanmam gerektigini bilmiyordum mesela yada yazın da kullanılması gerektigini.En önemlisi çocukların gelisimindeki önemini.Sizler de bu ürünlerden alarak hem sağlığınıza hem de kimsesiz kız çoçuklarının hayatlarına katkıda bulunabilirsiniz.Dilerim hicbirinin hayalleri resimlerde kalmaz.?? @easyvitailesi @koruncuk #easyfishoil #omega3farkindaligi

Burcu Kara'dan çocuk gelişimi konusunda önemli mesaj! 7