Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin, yeni dizisinde yine kendisine hayran bırakacak!

Vahide Perçin, yeni dizisinde yine kendisine hayran bırakacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1965 doğumlu ve 57 yaşında olan usta oyuncu Vahide Perçin, 1992 yılında tiyatro ile başladığı meslek hayatında pek çok oyun, dizi ve sinema filminde yer aldı. İlk kez rol aldığı televizyon dizisi Bir İstanbul Masalı ile büyük kitleler tarafından tanınan ve sevilen oyuncu, 2003 yılından beri ekranda pek çok yapımda oynadı.

Aralarında Hırsız Polis, Annem, Adını Feriha Koydum, Merhaba Hayat, Muhteşem Yüzyıl, Anne ve Bir Zamanlar Çukurova’nın da yer aldığı dizilerle birlikte Kapı, Ayhan Hanım, Zefir, Devrim Arabaları, İyi Seneler Londra, İlk Aşk ve Anlat İstanbul filmlerinde de oynadı.

Pek çok ödül ile taçlandırılan, her rolüyle izleyenlerin kalbini bir kez daha çalan, başarılı oyunculuğu ile izleyicinin çok sevdiği ve rol aldığı yapımlardaki performansı ile herkesin takdirini kazanan bir isim Vahide Perçin. Ekrana en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Hünkar karakteri ile gelen Perçin, sağlık sebepleriyle diziye erken veda etmişti.

Vahide Perçin, yeni dizisinde yine kendisine hayran bırakacak! 8

Adana’da yapılan çekimlerde yorulan oyuncu, İstanbul’a ailesinin yanına dönerek bir süre dinlenmeyi tercih etmişti. Vahide Perçin, iki sezon sonra yeniden ekrana dönüyor! Eylül ayında atv’de yayınlanacak olan Hukuk temalı bir dizide oynayacak. İsmi önce Hakime Hanım olarak lanse edilen daha sonra da Benim Mutlu Ailem olarak değiştirilen ve en son da Aldatmak olarak yeniden değiştirildiği konuşulan dizide bir hakime hayat verecek.

Senaryosunu güçlü kalem Ayfer Tunç’un yazdığı ve Tims B Productions imzalı dizinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyor. Dizide Vahide Perçin ile birlikte Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör gibi oyuncuların yer aldığı da biliniyor.

Vahide Perçin, yeni dizisinde yine kendisine hayran bırakacak! 9

Son dönemde ekranda rağbet gören Yargı, Mahkum, Evlilik Hakkında Her Şey gibi hukuk temalı dizilerin ardından yine aynı türde bir dizi olarak ekrana gelecek olan yapımda Vahide Perçin’in rolü merak konusu. Henüz dizinin detayları tam olarak ortaya çıkmamış olsa da Vahide Perçin’in Ülkü isimli bir hakimi oynayacağı biliniyor.

İzleyiciler, hemen her rolle hayranlıkla izledikleri Vahide Perçin’in bu kez hakim karakterine de çok yakışacağı görüşünde. Merakla beklenen dizi ile ilgili yorumlarda, Perçin’in yine çok konuşulacağı da şimdiden dillendirilmekte. Dizinin setinden gelen ilk fotoğraflar da büyük ilgi çekti.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği dizi, atv’nin Eylül sezonundaki iddialı yapımlarının başında geliyor. Fakat bir taraftan da Hakim dizisinin reytinglerinin beklenmeyen şekilde düşük gelerek erken veda etmesi karşısında bazı kaygılar dillendirilmekte. Yine de Vahide Perçin’i özleyen hayranları, diziden çok umutlu…