Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk aşırıya kaçmadan nasıl seksi olunur dersini verdi!

Burcu Özberk aşırıya kaçmadan nasıl seksi olunur dersini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, sosyal medya paylaşımları ile yakından takip ediliyor. Oyuncu, hayranları tarafından da sürekli övülüyor ve her paylaşımına binlerce beğeni ile destek geliyor. Bu sefer de kırmızılı elbisesi ile fotoğrafını yayınlayan Özberk’in güzelliği takipçilerinin gözlerini kamaştırdı.

Ünlü oyuncu, bir dönem seksi olup olmadığı konusunda magazin gündeminde yer almıştı. Ancak birçok takipçisi onu çok seksi buluyor. Bu nu da yorumlarına yansıtıyor. Bazen iddialı pozlar paylaşarak takipçilerini şaşırtsa da Burcu Özberk, aşırıya kaçmamaya özen gösteriyor.

Kırmızı elbisesi ile yine iddialı ama bir o kadar da aşırıya kaçmayan pozunu yayınlayan Burcu Özberk’e 400 binden fazla beğeni geldi.

“Kırmızı” ifadesi ile fotoğrafını yayınlayan oyuncuya, binlerce iltifat yapıldı.

Burcu Özberk aşırıya kaçmadan nasıl seksi olunur dersini verdi! 7

Fox Tv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Çocukluk dizisinde yer alan ünlü oyuncu, bir önceki romantik komedi dizisi Afili Aşk’tan sonra, bir dram projesinde yer alarak her rolü kaldırabileceğinin de ispatını yapmış oldu.

Instagram’da 5.2 milyon takipçisi bulunan Özberk, hem yurt içinden hem de yurt dışından hayranlarının sayısını artırmayı da sürdürüyor.