Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, bir kez daha ilke imza atarak meslektaşlarına örnek oldu!

Burcu Özberk, bir kez daha ilke imza atarak meslektaşlarına örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, yeni projesi Rüyanda Görürsün filmi ile dikkatleri bir kez daha üzerinden topladı. Önceki gün galası gerçekleştirilen film, aynı zamanda Amazon Prime Video platformunun ilk Türk yapımı olarak öne çıkıyor. Bir ilke imza atarak, bu platforma ilk orijinal Türk yapımını kazandıran isimlerden birisi de Burcu Özberk oldu.

Rüyanda Görürsün isimli filmde partneri olan Murat Boz ile kameralar karşısına geçen oyuncu, ilk kez bu platformun ekran yüzü olmanın mutluluğu içindeydi. Oyuncu, “Dijital platformların Türkiye’ye gelmesi bizi mutlu ediyor. İlk yerli yapımda oynamak beni çok gururlandırdı” açıklamasında bulundu.

Murat Boz ile de partner olmasından dolayı mutluluk yaşadığını anlatan Burcu Özberk, hikayede karakterlerin değişimini gören izleyicilerin çok huzurlu ve mutlu anlar yaşayacağını anlattı.

Amaçladıkları gibi bir film yaptıklarını anlatan Burcu Özberk, pantnerinden memnun. Aynı durum Murat Boz için de geçerli. Romantik komedi dizileri ile büyük başarılar kazanan Burcu Özberk, yine bir romantik komedi hikayesinde yer aldı.

Murat Boz, partnerine övgülerde bulundu ve şöyle konuştu: “Ben Burcu ile oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Film çünkü romantik komedi bir film ve Burcu çok iyi bir oyuncu. Bana çok yardımcı oldu, oynarken de beni çok rahatlattı. İyi ki Burcu ile bu işi yaptık.”

Kadınların biraz korkup kaçacağı bir karakteri canlandırdığını anlatan Burcu Özberk, çok farklı bir hikaye olduğunu ve izleyicilerin şaşıracağını ifade etti.

Oyuncu, çok fazla rüya gördüğünü ve kendisini de çok etkilediğini itiraf etti.