Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Özberk güzelliğini sergiledi, hayranları kalbini bıraktı!

Burcu Özberk güzelliğini sergiledi, hayranları kalbini bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Afili Aşk dizisinde Ayşe olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Burcu Özberk, MAG dergisinin Kasım sayısındaki pozlarıyla olay oldu.

Ünlü oyuncu dergiye birbirinden özel pozlar verdi… Seksi ve alımlı halleriyle beğenileri toplayan Özberk, instagram hesabından da paylaşım yaptı.

Dergideki özel çekim pozlarından birini paylaşan oyuncuya hayranlarından binlerce beğeni ve çok sayıda kalp emojisi geldi.

Burcu Özberk güzelliğini sergiledi, hayranları kalbini bıraktı! 8

Bazı hayranları, “Çekimlerden en sevdiğim fotoğrafın bu” diye yazdı. Özberk’in paylaşımı 50 dakika içinde 100 binin üzerinde beğeni aldı.

MAG dizisindeki özel pozları ve sözleriyle olay olan ünlü oyuncu, önemli açıklamalar da yapmıştı.

Kendisi hakkında detay veren oyuncu, çok düşünmeden konuşan birisi olduğunu belirtti.

Dürüstlüğün kendisi için önemli olduğuna değinen Özberk, yeni proje için de internet dizisi yapma arzusunu anlattı.

Burcu Özberk güzelliğini sergiledi, hayranları kalbini bıraktı! 9

Özberk, “İnternette iş yapmayı açıkçası istiyorum. Daha rahat bir çalışma ortamı olacak, daha sindirilmiş, üzerine çalışılmış ve cesur olacağı için o tarafta da var olmak istiyorum” diye konuştu.

Afili Aşk dizisinde başrolü paylaştığı Çağlar Ertuğrul ile ana odaklanarak güzel bir uyum yakaladıklarını vurgulayan Özberk, “Sahnelerden önce yönetmenimiz ile prova yapıyoruz. Aklımızda soru işareti kalmadan kayıt diyoruz. Çağlar ile o ana odaklanıyoruz. Bu da her şeyi daha gerçek kılıyor” dedi