Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’ne verilen sosyal medya desteği Tuzak dizisi için dönüm noktası oldu!

Akın Akınözü’ne verilen sosyal medya desteği Tuzak dizisi için dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuzak isimli tv8 dizisinde başrolde yer alan Akın Akınözü, bu sezon reytingler noktasında pek de yüzü gülmeyen isimlerden birisi oldu. Partneri Bensu Soral ile ekranda iyi bir görüntü sergileyen ve kariyerinde çıkışına devam eden Akın Akınözü’ne reytingler ile gelmeyen destek, sosyal medya ortamında hayranlarından geldi.

Tuzak dizisinin ekranda kalmasının altında yatan en önemli nedenlerden birisi de sosyal medyada oluşan yoğun destek ve bu desteğin yurt dışı satışlarını da tetiklemiş olması.

Akın Akınözü hayranlarının sezonun başından bu yana Tuzak dizisini sahiplenmesi ve sürekli sosyal medyada ön planda tutması çok önemli bir gelişmeydi. Özellikle de yabancı dizi hayranları bu projeye sahip çıktı ve Tuzak dizisinin yurt dışı satışları çok iyi olunca da tv8 yayında tutma kararlılığı sergiledi.

İşte bu sonucun elde edilmesinde Akın Akınözü’ne hayranlarının verdiği desteğin önemi de ortaya çıkıyor. Tuzak dizisinin ayakta kalmasında büyük pay sahibi olan dizi hayranlarının sosyal medya çabaları, özellikle de Akın Akınözü hayranlığından kaynaklanıyor.

Akın Akınözü'ne verilen sosyal medya desteği Tuzak dizisi için dönüm noktası oldu! 7

Oyuncunun sosyal medyadaki bu gücünü yansıtan bir araştırma da Adba TV’den geldi… 12 – 18 Nisan tarihleri arasında yapılan araştırmada en çok ileti paylaşılan isim yine Akın Akınözü oldu. 54 bin 700 ileti ile listenin ilk sırasında yer alan oyuncuya verilen bu güçlü desteğin uzun süredir devam ettiğini benzer araştırmalarda da görmüştük.

Listenin ikinci sırasında Kardeşlerim dizisinde Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran ve üçüncü olarak da Adım Farah dizisinin başrolünde yer alan Engin Akyürek’i görmekteyiz.