Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Özberk’ten aşk yaşadığı iddia edilen Serkay Tütüncü açıklaması!

Burcu Özberk’ten aşk yaşadığı iddia edilen Serkay Tütüncü açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Özberk ile dizideki rol arkadaşı Serkay Tütüncü arasında aşk yaşandığına yönelik magazin basınında yer alan iddialar bugün dikkatleri çekti. Önceki gün katıldığı davette kameralara açıklama yapan Burcu Özberk, rol arkadaşı hakkında açıklamada bulunmuştu.

Serkay Tütüncü ile aşk yaşamadıklarını açıklayan Burcu Özberk, şu ifadelerle net bir şekilde aşk iddialarını yalanladı: “Serkay çok yakın arkadaşım. Sette benim herkes ile aram iyi. Bence bizim işin tutmasının ve insanlara iyi gelmesinin, izlemelerinin en büyük sebeplerinden bizim aramızdaki enerjinin ekrana yansıması… Çağlar da Serkay da Uğur da çok iyi arkadaşım. Serkay ile öyle bir yakıştırdılar çünkü biz çok iyi anlaşıyoruz.Çok komik bir çocuk. Öyle bir haber yapmışlar. Üstünde bile durmadık. Sormanız iyi oldu, öyle bir şey yok.”

Dizinin çok iyi gittiğini ve yoğun şekilde çalışmalara devam ettiklerini anlatan Özberk, “İnsanların içini ısıtmak için onları birazcık gülümsetebilmek için çok güzel bir iş yapıyoruz. Çok güzel gidiyor her şey” açıklamasında bulundu.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz.